d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Foreninger kan nu få hjælp til at søge om tilskud

10. marts 2019 - kl.0:07 - af:

laptop-3087585_1920

Fristen for at søge om sæsonbookinger og driftstilskud nærmer sig. Kniber det med at udfylde ansøgningen, så er der hjælp at hente. Foreninger i Frederikshavn kommune kan nu tilmelde sig et kursus, som foregår 11., 22. og 26 marts.

Foreninger, der har brug for hjælp til at ansøge om sæsonbooking eller driftstilskud, kan få undervisning i, hvordan man udfylder det elektroniske ansøgningsskema på Frederikshavn Kommunes fritidsportal. Man kan få undervisning i at ansøge om både sæsonbooking og driftstilskud. Undervisningen foregår tre dage i marts, så man kan nå at udfylde skemaet inden ansøgningsfristen 1. april:

”Vi oplever, at nogle foreningsfolk er usikre på, hvordan de skal udfylde det elektroniske ansøgningsskema. Derfor tilbyder vi undervisning i at udfylde skemaet med de korrekte oplysninger. Det skal være så nemt som muligt for foreningerne at søge om tilskud, og det letter os i vores arbejde, når vi behandler ansøgningerne,” siger Linda Hanghøj Haunstrup-Skov, Center for Kultur og Fritid, Frederikshavn Kommune.

Sådan tilmelder man sig
Undervisningen i henholdsvis sæsonbooking og driftstilskud varer hver især ca. en time. Undervisningen foregår i Skagen 11. marts, Sæby 22. marts og Frederikshavn 26. marts. For at tilmelde sig, skal man logge ind på Frederikshavn Kommunes Fritidsportal: www.fritid.frederikshavn.dk

Fakta
For at anvist et offentligt lokale eller få driftstilskud skal foreningen være godkendt som folkeoplysende frivillig forening hos Center for Kultur og Fritid, Frederikshavn Kommune.

Man kan læse om reglerne for at blive folkeoplysende forening på Frederikshavn Kommunes hjemmeside https://frederikshavn.dk/borger/fritid-og-foreninger/for-foreninger/puljer-og-tilskud/tilskud-til-foreninger/

Foreninger, der ønsker at søge om tilskud, skal benytte den elektroniske ansøgning på Frederikshavn Kommunes Fritidsportal: https://fritid.frederikshavn.dk/

 

Skriv en kommentar......