d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nybolig Sæby: Bo på landet i naturskønne omgivelser

9. marts 2019 - kl.8:11 - af:

Luftfoto_600x250

Drømmer du om en ejendom på landet hvor du også har mulighed for at drive jorden eller eventuelt forpagte den ud?

I naturskønne og landlige omgivelser finder du denne ejendom “Engholm” som har et jordtilliggende på ca. 11 ha. jord, som er beliggende rundt om ejendommen. Jorden består af agerjord og eng, hvor de 7,89 ha. jord er bortforpagtet til udgangen af 2019.

Udhusbygninger er på i alt 366 kvm (iht BBR) og består af ældre garage, stald, lade og hønsehus – så går du med drømmen om at bo på landet og have heste, køer, høns og får, så er muligheden her.

Via grusvej kommer du langs ejendommens udhusbygninger og beboelse og når man kommer ind på gårdspladsen fornemmer man straks den hyggelige atmosfære. Velkommen til ejendommen Engholm. Indenfor kommer man ind en baggang med plads til vaskemaskine, adgang til toilet. Køkken med spiseplads og et fint spisekammer, som man skal have når man bor på landet. Hyggelig spisestue med karnap, der giver et skønt lysindfald og udgang til sydvendt terrasse, hvor aftensolen kan nydes i selskab med familie og venner. Fin stue og her har man også forgangen. Fra spisestuen er trappen op til 1. salen. som er indrettet med repos, badeværelse med bruser, værelse med indgang til et depotrum som er perfekt til opbevaring. To værelser samt stort soveværelse hvor der er en rigtig skøn udsigt over markerne.

På ejendommen oplever man et rigt naturdyreliv hvor rådyr, fasaner og fugle jævnligt er på besøg. Som supplement til det årlige forbrug er der en husstandsvindmølle, der bidrager til den årlige forbrug.

En rigtig fin ejendom i dejlig natur og med 8 km. til Sæby samt kun 4 km. til motorvej E45, hvor man hurtigt kan kommer videre til Aalborg og Frederikshavn. Ønsker du et liv på landet, så ring 98 40 12 00, vi vil glæde os til at præsentere denne ejendom for dig.

Link: https://www.nybolig.dk/boliglandbrug/9300/oertoftvej/105085/933170
Sag nr.: 933170
Adresse: Ørtoftvej 117, Ørtoft, 9300 Sæby
Kontant pris: Kr. 1.695.000,-
Udbetaling: Kr. 85.000,-
Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.583,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 7.332,-/6.259,-
Bolig areal: 171 m2
Grund: 11,0437 ha
Øvr.bygn.: 366 m2
Opført: 1928/1986
Energimærke: F

Skriv en kommentar......