d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Generalforsamling i Sæbygardens Venner

9. marts 2019 - kl.6:00 - af:

Henning Melgaard formand for Sæbygardens Venner

Onsdag d. 6. marts afholdt Sæbygardens Venner generalforsamling i Mangen umiddelbart før Sæbygarden selv afholdte deres generalforsamling.

Formand Henning Melgaard aflagde beretning der indeholdt de aktiviteter, der er foregået hen over året. Udover at være praktiske grise i forhold til Sæbygardens arrangementer, er formålet i Sæbygardens venner også at skaffe midler, som Sæbygarden kan søge som tilskud til evt. rejser. Dette skete også i 2018, hvor der blev ydet et tilskud til Gardens Spanienstur i efterårsferien.

Vennerne sælger blandt andet Fadderskabsbeviser a’ 250 kroner. Ved generalforsamlingen udtrak man således en vinder blandt købere af Fadderskabsbeviser, og det blev forretningen Kalhøj, der kan se frem til en koncert med Sæbygarden, da det er hvad man vinder. Sæbygarden skal lørdag d. 6. april spille for sidste års vinder Mr. Ved butikken i Sæby.

Sæbygardens Venner vil gerne takke de af byens forretninger og virksomheder som støttede forening ved køb af Fadderskabsbeviser i 2018

Sæbygardens Venner forsøger at hverve flere medlemmer til foreningen, da kontingentet fra medlemmerne også er med til at støtte Sæbygarden. Det koster 100 kroner om året, og som et nyt tiltag kan det indbetales på mobilepay 35770, og til generalforsamlingen lykkedes det faktisk at få nye medlemmer på denne måde, så Vennerne opfordrer til at melde sig ind og støtte det arbejde, der gøres for Sæbygarden.

Der var lidt udskiftning i Sæbygardens venners bestyrelse ved generalforsamlingen. Ud trådte Anne Bak, Helle Nielsen og Hanne Berg. Ind trådte Claus Bilde og Lisa Frederiksen. Henning Melgaard, Betinna Graff, Rikke Overgaard og Inge Nørbjerg Rasmussen fortsætter i bestyrelsen.

Kommende opgaver for Vennerne bliver blandt andet at hjælpe til Pinse Jazz og være behjælpelig ved Gardens mønstring i april, hvor uniformerne tjekkes og evt. skal byttes til større størrelser.

 

Skriv en kommentar......