d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Planlægningen af Sæby Jazzfestival 2019 er godt igang

11. februar 2019 - kl.8:21 - af:

Koncert+m.+band kopier

Traditionen tro bliver der igen i år jazzfestival i Sæby, hvor masser af god musik vil fylde byens gader, torve og gårde.

I samarbejde med Børnekulturpuljen, som har bevilget 10.000 kr., har Sæby Jazzfestival igen skaffet  børnejazzorkesteret Æsken til Sæby. De spiller jazzmusik for børn, og som sidste år spiller de lørdag morgen/formiddag i teltet på Havnen.

Æsken er et prisvindende, professionelt børnejazz-orkester, som spiller inddragende, humørfyldt og energisk musik for børn i alle aldersgrupper og deres forældre.

Æsken vandt i november 2017 en Danish Music Award. De nominerede var udvalgt, fordi de i særlig grad har lykkedes med at udbrede glæden og kendskabet til jazzmusik for børn. I dommerpanelet bestående af 9 børn, stemte de 8 på Æsken, så man må sige, at showet går rent ind ved målgruppen!!

Koncerten er 45-60 minutters eksplosiv og festlig musik i børnehøjde med masser af inddragelse, sjov og dans.  Med sang og kor, elektrisk og akustisk guitar, bas, trommer, saxofon går det 5-mand store Æsken rent ind ved børn i alle aldre.

Sæby Jazzfestival finder sted den 7. til 9. juni.

 

 

 

Skriv en kommentar......