d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nyt håb for Ørnedalsbanen i Sæby

11. februar 2019 - kl.15:46 - af:

Udklip ørnedalsbanen1_600x250

Motorsportsklubben kæmper for at bevare Ørnedalsbanen i Sæby, men ejeren af jorden, som banen ligger på, har som tidligere fortalt opsagt lejemålet, fordi han vil lave byggegrunde i området. Derfor vil han gerne af med de støjende aktiviteter på banen.

Men nu er der måske håb forude for motorsportsklubben, da ejer vil komme med et nyt tilbud, som muligvis kan redde banen. Spørgsmålet er så, hvad motorsportsklubben siger til det nye tilbud, der efter avisens oplysninger omhandler en støjdæmpende foranstaltning.

Hør mere om tilbudet og mulighederne for Ørnedalsbanen i indslaget herunder.

Skriv en kommentar......