d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Bob, Bob, Bølle Bob – Bølle Bob, Bob…

11. februar 2019 - kl.8:25 - af:

BølleBob 600x250
“Bob er en rod, han er lærerens skræk, hele byens bølle, han er hurtig og fræk, vi griner altid af ham når det rigtig går løs…”

– og det gjorde publikum bestemt også, da Sæby Scenens Junior hold hen over weekenden, for fulde huse, opførte den folkekære forestilling “Bølle Bob”.
Der er blevet øvet og øvet og øvet – og ekstra øvet – noget der kunne ses, mærkes og høres.
Stykket, som er baseret på filmatiseringen fra 1998, handler om den lokale forretningsmand Blom, som har samlet hele byen for at afsløre en skulptur af hans eget hoved, men der er nogen, der har byttet skulpturen ud med et blomkålshoved og mistanken falder selvfølgelig på Bølle-Bob… men var det nu ham?
Det var en ægte fest publikum gæstede på Skovlyst – et fyrværkeri af fantastiske sange og en vifte af meget talentfulde og dygtige skuespillere, som alle rakte langt ud over scenekanten og greb publikum med storm, charme og latter.
Det er Aleks Nielsen og Anne Snebang, to af Sæby Scenens garvede skuespillere og instruktører, der har stået for både opsætning og instruktion af årets junior stykke – og det må man sige at de klarede til UG med både kryds og slange.

Skriv en kommentar......