d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"RealMæglerne Sæby: Beliggende i naturskønt og stille område

10. februar 2019 - kl.0:46 - af:

41415012_Have

Velkommen til Hummervej 10 et skønt bjælkehus fra 2001 opført i rundtømmer på støbt fundament med dampspær og 30 cm isolering, lavenergiruder og cementtag. Huset er godt beliggende på grunden, så du får optimal udnyttelse af solen fra syd og vest. Der er kun ca. 800 meter til en af østkystens skønne børnevenlige sandbadestrande, og vil du hellere blive i huset, er her et væld af muligheder for aktivitet. Du kan slappe af på den dejlige 20 m2 overdækkede og afskærmede sydvendte terrasse, hvorfra du kan holde øje med børnene, når de udforsker området. Her er et dejligt legetårn med rutchebane, sandkasse og lidt skov, de kan udforske. Bilen kan parkeres i carporten.

Indenfor kan du boltre dig på 69 veldisponerede kvadratmeter med rigelig plads til 7 personer. Skøn udsigt og en 20 m2 overdækket og afskærmet sydvestvendt terrasse.. Her er et dejligt værelse og et stort soveværelse med en hems, der er næsten lige så stor som  soveværelset. Her er rigelig plads til 7 personer. Badeværelset er godt udnyttet med bruseniche og vaskemaskine. Gulvet er med lyse klinker i rudeform og gulvvarme. Husets hjerterum er absolut køkken-alrummet. Du får et lyst køkken med mange skabe, udsigt til marken mod øst, en god spiseplads og et hyggeligt sofahjørne. Og her er naturligvis brændeovn. Til regnvåde aftener er det muligt at se YouSee (TV og internet). Der er direkte udgang til den overdækkede terrasse, og en dejlig flisebelagt terrasse.

Sommerhuset er beliggende i det naturskønne Lyngså syd for Sæby. Området indbyder til vandre- og cykelture. Børnevenlige badestrande inviterer til afslapning, solbadning og en tur i bølgen blå. Her er mulighed for kanoture, golf og tennis. Sæby ligger blot 10 km mod nord og byder på et væld af aktiviteter og seværdigheder, shopping og et skønt havnemiljø på fiskeri- og lystbådehavnen.

Er du til et rigtigt bjælkehus beliggende på stille vej, og med kort afstand til indkøb og strand, og med plads til afslapning og til at børn og barnlige sjæle kan udfolde sig, skulle du tage et ekstra kig på Hummervej 10 i Lyngså. Her er dejligt.

Kontakt Sanne hos RealMæglerne Sæby for yderligere oplysninger og fremvisning af dette skønne sommerhus.

Link: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/41419008-hummervej-10-lyngsaa

Adresse: Hummervej 10, Lyngså, 9300 Sæby

Mægler: Sanne Saabye

Sagsnr.: 41419008

Type: Fritidsbolig

Kontant pris: 885.000

Udbetaling: 45.000

Ejerudgift pr. md.: 1.406

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: 3.975 / 3.366

Bolig areal: 69 m2

Grund: 3.502 m2

Stue/vær.: 1/2

Opført: 2001

Skriv en kommentar......