d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

9. februar 2019 - kl.9:39 - af:

Ejendommen

Indflytningsklar og grundmuret villa fra år 2006 med god planløsning samt muret garage på 48 kvm.

Her kan I glæde jer til en virkelig indbydende villa, der er attraktivt beliggende i børnevenligt kvarter. Nærmiljøet er roligt og trygt og vejen ender blindt, hvor børnene frit kan lege – et af Sæbys mere populære områder med skolebussen lige udenfor døren. Villaen er grundmuret og med gulvvarme i hele huset samt er der muret garage på hele 48 kvm.

Huset er tilpasset familielivet med stort alrum samt forældre- og børneafdeling i hver sin ende af huset. Udover den gode planløsning i huset bydes du også velkommen til et velholdt og indflytningsklart hus. Der er lofter til kip i køkkenalrummet og i stuen.

Kom med indenfor og se på herlighederne. En villa af denne størrelse har naturligvis også et stort og praktisk bryggers med vaskefaciliteterne og god plads til familiens sko- og overtøj. Separat afdeling med 2 gode værelser og lækkert badeværelse. Jeg kan nemt forestille mig hvor praktisk dette er i hverdagen især for børne- og teenagefamilien.

Et helt fantastisk køkkenalrum hvorfra der er udgang til den enestående terrasse mod sydvest med masser af plads til hygge og privatliv. Fra alrum adgang til endnu et værelse samt adgang via fransk dør til hyggelig stue med kig til den flotte velanlagte have. Voksenafdeling praktisk indrettet med soveværelse med walk through closet til lækkert badeværelse med brus og karbad.

Jeg er overbevist om at I vil få mange gode år i denne skønne villa. Ring i dag for fremvisning 96 89 04 77

Adresse: Chr. Limkildesvej 3
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr.  93004929
Type:  Villa
Boligareal: 145 m2
Grundareal: 953 m2
Rum: 4
Værelser: 6
Antal plan: 1
Byggeår: 2006
Energimærke:  C
Pris: 2.998.000 kr
Ejerudgifter: 2.399 kr

Skriv en kommentar......