d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nybolig Sæby: Flot moderniseret villa i et plan – NY PRIS!

9. februar 2019 - kl.0:18 - af:

Ejendommen kopier

Beliggende på lukket villavej finder du denne flotte villa, der byder varmt velkommen når man træder indenfor. Man kommer til villaen via en flisebelagt indkørsel, hvor der er en muret garage med ny el-port og et fint værksted forenden. Hele haven er lukket med hæk og hegn så børn og dyr ikke kan smutte ud.

Forhaven er nem at holde, da der er bede med granitsten. Hele vejen rundt villaen er der fliser og i haven er der flere bede med bark, som gør det nemmere at holde. Haven er rigtig hyggelig og snor sig med stier, flotte sten og bede. Der er flere skønne og solrige terrasser og et skønt drivhus i haven, samtidigt har man en plads med fliser hvor man kan have div. haveredskaber, cykler samt trailer til at stå ugeneret og man har en direkte udgang til vejen via en låge i hegnet. Den store terrasse i haven fungerer nærmest, som en gårdhave da den ligger med hele tre udgange fra villaen af så den er helt perfekt til hygge, grill og leg i det skønne sommervejr. En del af terrassen er overdækket så der er mulighed for at nyde en hyggelig sommeraften endnu længere.

Velkommen indenfor til en villa som er lys og venlig, med et godt lysindfald og masser af hygge. Her er der god plads til hele familien. Man træder ind i en stor og indbydende entré som har et skønt ovenlysvindue herfra kan man komme videre til baggangen, hvor der er god plads til fod- og overtøj. Samtidig er der plads til vaskemaskine og tørretumbler i fin arbejdshøjde samt masser af skabsplads. Et fint viktualierum samt et pænt gæstetoilet.

Fra entréen kommer man ind i et flot og funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer. Her er en kogeø og dejlig spiseplads samt udgang til en skøn, delvis, overdækket terrasse.

Stor og flot spisestue med brændeovn som ligger i åben forbindelse med køkkenet her er der store vinduetspartier, som giver et fantastisk lysindfald og en skøn udsigt til haven, man fornemmer virkelig at man er i et med naturen ude i haven.

Spisestuen indbyder til familiehygge, hvor der er plads til alle og der er frit udsyn til både stue og køkken. Stor og hyggelig stue er ligeledes i åben forbindelse med spisestue, her er der også udgang til terrassen. Fra spisepladsen i køkkenet er der til venstre en børneafdeling med fordelingsgang til to værelser, soveværelse samt et flot badeværelse med bruseniche. Hele denne afdeling er med gulvvarme, hvor der er laminatgulv på værelserne og klinker i gangen og på badeværelset. Til højre for spisepladsen er der en gang/kontorplads samt et stort walk-in closet. Badeværelse med kar og gulvvarme samt et værelse. Denne afdeling passer perfekt som voksenafdeling.

Alt i alt en lækker villa med en god indretning, minimal vedligeholdelse og hvor der specielt skal fremhæves store rum.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/hasselvej/105085/933067

Sag nr.: 933067

Adresse: Hasselvej 2, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.695.000,-

Udbetaling: Kr. 85.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.306,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 7.412,-/6.330,-

Bolig areal: 229 m2

Grund: 1.227 m2

Stue/vær.: 2/4

Opført: 1969/1978

Energimærke: D

 

 

Skriv en kommentar......