d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Karim Zaza trak lod til VM for tegneseriehold

9. februar 2019 - kl.1:05 - af:

VM Tegneseriehold

Lørdag d. 16. februar bliver den syvende udgave af VM (Vendsysselmesterskaberne) for tegneseriehold afholdt i Nordjyllandshallen i Sæby. VM for tegneseriehold er et indendørs fodboldstævne for voksne mænd, der har en vis rutine i at tabe. Det er spillere, der gerne bruger tre til fire berøringer på at dirigere bolden den rigtige vej – hvis altså den ikke smuttede under foden. Og tilskuerne på langsiderne er ofte i overhængende fare, når der afsluttes på mål.

Lodtrækningen til puljerne blev foretaget af ingen ringere end tidligere superligamålmand, Karim Zaza. Blandt holdene, som skulle fordeles i de to puljer, finder man bl.a. Try/Thorshøj Boldklub, Voersaa IF og naturligvis et hold fra IF Skjold Sæby.

Kig ud i Nordjyllandshallen lørdag d. 16. februar mellem kl. 13.00 og kl. 17.00, hvis du vil se noget, om ikke flot, så underholdende fodbold.

Skriv en kommentar......