d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Konservativ Ungdom afholder generalforsamling i Sæby

8. februar 2019 - kl.12:43 - af:

Konservativ

Første generalforsamling i Konservativ Ungdom i Frederikshavn Kommune.

Generalforsamlingen afholdes tirsdag den 12. februar kl. 19.00 på Trafikcenter Syd i Sæby, og de opfordrer unge mennesker med politisk interesse til at deltage. Alle er velkomne efter betaling af kontingent senest dagen forinden.

De er fire bestyrelsesmedlemmer i øjeblikket og søger flere medlemmer. På generalforsamlingen vil der være mulighed for at stille op som bestyrelsesmedlem. Ved interesse for at opstille kontaktes fungerende formand Jeppe Mortensen på jep.mortensen@gmail.com senest søndag den 10. februar.

 

Skriv en kommentar......