d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Flot stort sommerhus med god plads både inde og ude

2. februar 2019 - kl.0:43 - af:

Ejendommen_600x250

Nybolig Sæby: Velkommen til sommerhusområdet mellem Lyngså og Voerså, området indbyder med sine store grunde til afslapning i den skønne natur, som man er omkranset af. Her er både skov, strand og masser af fred og ro samt et rigt dyreliv.

For enden af indkørslen ligger huset lidt højt på grunden og her er om efterår/vinter udsigt til Kattegat og fuglereservatet Stensnæs Rev. De træer der om sommeren forhindrer havudsigt står på grunden og kan hvis man ønsker det, fældes, således at man har havudsigt året rundt. Indgangen til huset er på østsiden af huset og her kommer man ind i en pæn rummelig entre med plads til at hænge overtøj fra sig. Her er store grå klinker på gulvet og her er gulvvarme. På højre hånd ligger det store badeværelse som er med boblebad, sauna og en stor muret bruseniche. Der er lyse fliser på vægge i brusenichen, og samme grå klinker på gulvet som i entreen. I badeværelset er der også installeret vaskemaskine og tørretumbler.

Pænt stort soveværelse møbleret med dobbeltseng og 2 skabe. I entre/fordelingsgang er der en trappestige op til en dejlig stor hems med vindue. Fra fordelingsgang kommer man videre til endnu et værelse – dette er møbleret med en ¾ seng og 1 skab, herfra er der udgang til vestvendt terrasse. Efter værelset kommer man til badeværelse nr. 2 som er et mindre badeværelse, med bruseniche.

For enden af fordelingsgangen ligger køkkenet og stuen. Køkkenet er med hvide skabe og mørk bordplade samt alle hårde hvidevarer. Fra det store køkkenvindue er der en fin udsigt til haven og mod havet. Fra køkken/alrum er der adgang til det værelse som er med en dobbeltseng og 2 skabe – samt udgang til vestvendt terrasse. I forbindelse med køkkenet ligger alrummet, her står spisebord til 6 pers. og her er fine store vinduer fra gulv til loft samt udgang til syd-østvendt overdækket terrasse. Mellem alrummet og stuen står brændeovnen og sørger for både varme og hygge. Stuen har en anderledes form med flere hyggelige kroge bl.a. en “alkove” hvor børn og barnlige sjæle eventuelt kan hygge sig med et spil eller en god bog. I hele huset er der loft til kip hvilket giver en god fornemmelse af luft og plads omkring sig. Gulvene i huset er belagt med store grå klinker og i værelser og stue er der lyst parketgulv.

Det bemærkes at der er indlagt fibernet og der er udlejningsaftale på huset hos Novasol – huset er tilmeldt udlejning i sæson 2019 fra påske til efterårsferien, det er muligt at blokere uger til eget brug. På grunden er der et brændeskur samt et integreret udhus i forbindelse med huset samt en hyggelig bålplads. Huset fremtræder flot og vedligeholdt i gode materialer og har en rigtig god planløsning. Det er således det ultimative sommerhus for store som små.

Link: https://www.nybolig.dk/fritidshus/9300/kulmulevej/105085/933129

Sag nr.: 933129
Adresse: Kulmulevej 13, 9300 Sæby
Kontant pris: Kr. 1.375.000,-
Udbetaling: Kr. 70.000,-
Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.675,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 6.150,-/5.211,-
Bolig areal: 89 m2
Grund: 6.246 m2
Stue/vær.: 1/3
Opført: 2007

Skriv en kommentar......