d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Gospeldage med konfirmander i Sæby Kirke

18. januar 2019 - kl.0:04 - af:

Gospelgudstjeneste saeby kirke_600x250
Onsdag d. 23. januar og mandag den 28. januar er der gospeldage ved Sæby Kirke.

Det er en del af årets konfirmander, og andre fra 7. klasse der inviteres til at være med til at synge Gospel sammen med Joachim Hejslet, der har stort musikalsk talent indenfor dette område, og som vil være den musikalske drivkraft disse aftener.
Konfirmanderne møder først på dagen, og øver sig på en hel række sange. Om aftenen, begge dage, er der så gospelgudstjeneste kl. 19.00, hvor Joachim Hejslet medvirker sammen med sit band, og hvor konfirmanderne, der har øvet sig i løbet af dagen fungerer som forsangere, og også medvirker på andre måder.
Til denne gudstjeneste er alle naturligvis meget velkomne til at være med.
 

Skriv en kommentar......