d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"RealMæglerne Sæby: Plads til hele familien i velholdte rammer

12. januar 2019 - kl.11:59 - af:

ejendommen_12_600x250

I det naturskønne Lyngså, i Grundejerforeningen Birkedal, finder du Hjortespringet 17 beliggende på en stor grund – et fristed omgivet af skovens dyr og fugle.

Sommerhuset er opført i vinkel, og løbende vedligeholdt og klar til at skabe minder til en ny familie.

Her får du ægte sommerhusstemning i skønne og afslappende omgivelser, som både kan nydes på den syd- og vestvendte store træterrasse (2016), eller indenfor i den store stue, hvor loftet er ført til kip, og brændeovnen spreder varme til kølige aftener.

Du bydes velkommen indenfor i den rummelige entré, der til venstre giver dig adgang til 2 værelser og et stort soveværelse (minimum 8 sovepladser), samt et dejligt badeværelse med alle moderne bekvemmeligheder, som gulvvarme, 2 håndvaske, muret bruseniche, hjørne spabadekar og vaskesøjle. Vinduet ved spabadekarret er fra 2017. Til højre for entréen er husets hjerterum. Det er her du finder det store åbne køkken alrum, med direkte adgang til den store stue. Her er plads til at I kan gøre hver sit og alligevel være sammen.

Udenfor. på den store randbeplantede grund. er der et større overdækket areal, som rummer både carport, brændeskur, udhus og plads til bord og stole, hvis det skulle dryppe fra himlen.

Her får du et charmerende sommerhus fyldt med hygge og god stemning. Så er ønsket et fristed i rolige omgivelser midt i naturen, er Hjortestien 17 et oplagt valg.

For yderligere oplysninger og booking af fremvisning af dette dejlige sommerhus, kontakt Sanne på 72 260 760 eller 9300@mailreal.dk – Alle ugens dage

Link: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/41418060-hjortespringet-17-lyngsaa

Skriv en kommentar......