d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"MARTEC inviterer til uddannelsesaften

12. januar 2019 - kl.9:37 - af:

IMG_0114 kopier

Som et led i at gøre udvalget af uddannelser inden for den maritime branche mere gennemskuelig, afholder MARTEC, mandag den 14. januar kl. 18-20, uddannelsesaften på Kragholmen 180 i Frederikshavn.

Den maritime branche, Det Blå Danmark, udgør Danmarks største erhverv. Det er på mange måder et skjult erhverv, som ligger fjernt i de flestes bevidsthed. Det vil de på MARTEC gerne gøre noget ved. Næste skridt i denne mission tages allerede mandag d. 14. januar klokken 18-20, hvor MARTEC åbner dørene for interesserede potentielle studerende.

”Vi brænder for den maritime branche her på MARTEC, og det er denne passion vi gerne vil give videre til den unge generation. Der er så mange forskellige karrieremuligheder i det blå, som kan tilfredsstille ethvert ambitionsniveau. Uanset om man har planer om at stå øverst på broen som kaptajn, arbejde i maskinen eller på dækket som skibsassistent eller fungere som maskinmester, om man vil ud at sejle eller arbejde i den maritime branche på land, så starter fremtiden her på MARTEC,” fortæller Uddannelseschef på MARTEC, Kenneth Ørum Kirkegaard.

Formålet med disse aftener, som MARTEC afholder løbende gennem hele året er, at afmystificere den maritime branche. Der er mange fordomme og misforståelser, som forsøges afkræftet denne aften. En populær fordom er f.eks. at den maritime branche er særdeles farlig. Men faktum er, at det er én af de sikreste brancher, med meget få hændelser. Det er det blandt andet, fordi sikkerhed er en meget stor del af undervisningen på MARTEC.

Aftenen finder sted; mandag d. 14. januar 2019 klokken 18-20. De besøgende kan høre om uddannelser til den maritime branche. Følgende uddannelser udbydes på MARTEC, og er i fokus denne aften:

• Den Grundlæggende Maritime Uddannelse på land (Skibsassistent)

• Den Grundlæggende Maritime Uddannelse på Skoleskibet Danmark (Skibsassistent)

• HF-Søfart

• Maskinmester

• Skibsmaskinist

• Skibsfører

• Kyst-, Sætte-, og Fiskeskipper

Læs mere på www.martec.dk.

Fakta MARTEC er et maritimt og polyteknisk uddannelsescenter som udbyder alle de maritime uddannelser i Danmark. Uddannelserne spænder fra grunduddannelser til videregående polytekniske og nautiske uddannelser. Institutionen udbyder skibsassistent, HF-søfart, skibsmaskinist, maskinmester, sætte-, kyst eller fiskerskipper, styrmand og skibsfører uddannelserne. MARTEC administrerer også Skoleskibet DANMARK og driver en omfattende kursusvirksomhed med fokus på certifikatgivende kurser inden for det maritime, offshore og vindenergiområdet.

MARTEC og Skagen Skipperskole blev sammenlagt i 2017 med henblik på at styrke udbuddet af de maritime uddannelser i den nordjyske region og kan nu tilbyde alle de maritime uddannelsesretninger. Også den maritime studentereksamen (HF-Søfart), som tilbydes sammen med Frederikshavns Gymnasium, er styrket, og eleverne tilbydes nu indkvartering på MARTECs skolehjem i trygge og kontrollerede rammer.

Mere information på www.martec.dk

Skriv en kommentar......