d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Mand anholdt og sigtet for at stå bag påsatte brande i Dybvad

11. januar 2019 - kl.12:50 - af:

Brand_Fuglsangvej_600x250

En 27-årig mand fremstilles fredag middag i grundlovsforhør hvor han sigtes for hele fem gange at have sat ild til bygninger i Dybvad.

Efterforskningsleder, politikommissær Carsten Straszek, oplyser, at det var i går lige over middag, at hans efterforskere kunne skride til anholdelse af en 27-årig mand.

Det skete i øvrigt efter gode tip fra vidner kombineret med større efterforskning fra politiets side.

– Vi ved, at forsætlig brandstiftelse skaber enorm, og helt forståelig, utryghed, så vi har efterforsket i intensivt i sagen siden december – og jeg er derfor tilfreds med, at vi har nu har pågrebet en mistænkt i sagen, siger Carsten Straszek.

Det første forhold skete 7. december 2018 i en lade i Dybvad, hvor der blev sat ild til en halmballe.

Det andet forhold skete 9. december 2018 i den samme lade i Dybvad, hvor der blev sat ild på oplaget af halm i laden, hvilket gav store skader på bygningen.

Det tredje forhold skete 10. december 2018, hvor der blev sat ild i etageadskillelsen ved trappeløbet i en etageejendom i Dybvad, som ligger i umiddelbart tilknytning til den ladebygning, der blev sat ild til 7. og 9. december, hvilket gav gennembrænding af etageadskillelsen.

Det fjerde forhold skete 30. december 2018, hvor der blev sat ild i en ladebygning i Dybvad, hvilket fik hele bygningen til at udbrænde.

De femte forhold skete 10. januar 2019 i Dybvad, hvor der i en staldbygning i Dybvad var tændt ild en bunke halm, der lå på gulvet.

Det er endnu uvist om den unge mand erkender sig skyldig i sigtelserne.

Skriv en kommentar......