d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby EL køber NS Elteknik i Skæve

8. januar 2019 - kl.9:18 - af:

Sæby EL

Efter 16 år som selvstændig elektriker i Skæve, har Niels Søgaard valgt at sælge sin forretning til Lars Andersen, Sæby EL.

Niels Søgaard fortæller: “Kunderne vil ikke mærke den store forskel. Jeg fortsætter hos Sæby EL, nu som ansat, men med samme kunder som tidligere. Lager og værkstedet i Skæve bibeholdes også, således vi kan servicere kunderne bedst muligt.

At drive enmandsvirksomhed er ikke som det var engang. Administrationsbyrden vokser, og den tid skal findes udenfor normal arbejdstid, derudover sker der hele tiden nyt i branchen, så skal vi være med der også, så tænkte jeg tiden var moden til en sammenlægning. På den måde kan vi servicere både nye og gamle kunder på bedste vis og med en bredere ekspertise end tidligere”.

Lars Andersen fra Sæby EL siger: ”Vi glæder os meget til at få Niels med under Sæby EL. Han har stor erfaring og en hel række industrikunder, som vi nu også kommer til at stifte bekendskab med. Niels fortsætter som sagt, med de kunder han har besøgt tidligere, med samme gode service, telefonnummer og det hele, men nu med mulighed for sparring og backup fra os på havnen i Sæby”.

Lars Andersen fortæller slutteligt, at han har andre spændende nyheder på programmet, som vi kommer til at høre om senere.

Skousen

Skriv en kommentar......