d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Badmintonhallen skifter navn til Sparekassen Vendsyssel hallen

8. januar 2019 - kl.11:49 - af:

dav

Sparekassen Vendsyssel er ny hovedsponsor i Sæby Badmintonklub de næste 3 år.

Dette indebærer bl.a. at den gode gamle hæderkronede badmintonhal på Skovalleen, de næste 3 år, kommer til at hedde Sparekassen Vendsyssel Hallen.

Herudover vil Sparekassen Vendsyssels navn være at finde på alle ungdomsholdenes trøjer, når de er ude til diverse stævner, rundt om i landet.

”Jeg er særdeles tilfreds med dette hovedsponsorat i Sæby Badmintonklub. Det er en meget veldrevet klub, hvor både unge og gamle mødes i den gamle hyggelige hal på Skovalleen, og vi oplever, at badminton i Sæby igen er på vej op, især på børnefronten, efter nogle lidt magre år. Dette skyldes især, at der gøres et kæmpe arbejde i bestyrelsen, og det vil vi meget gerne, som byens lokale pengeinstitut, være med til at understøtte”, udtaler Lars Høst, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel, Sæby.

”Det har været vigtigt for os, at aftalen skulle gælde i en forholdsvis lang periode, så vi giver Sæby Badmintonklub de bedste arbejdsbetingelser for deres fremtidige arbejde. Vi vil gerne, som Sæbys lokale pengeinstitut vise, at vi mener noget med vores tilstedeværelse i byen, og derfor støtter de frivillige ildsjæle, der hver dag arbejder for at foreningslivet blomstrer i vores dejlige by.

Det synes jeg går godt i hånd med vores værdier i Sparekassen Vendsyssel, værdier som er sund fornuft, lokal forankring og handlekraft”, slutter Lars Høst

Formand for Sæby Badmintonklub Lars Andersen Dragsbæk udtaler: ”Vi er rigtig glade for dette sponsorat, som giver os mulighed for at fortsætte den fantastiske udvikling, der er i gang i Sæby Badmintonklub. Det er vigtigt for os at have en solid og god samarbejdspartner som Sparekassen Vendsyssel, og vi har oplevet en fantastisk imødekommenhed fra sparekassen ved indgåelsen af denne sponsoraftale. Vi er en af Sæbys ældste foreninger, og vi oplever en god medlemstilgang, især på børnefronten. Det skulle gerne danne baggrund for, at klubben kan udvikle sig yderligere i de kommende år, og til at understøtte denne udvikling er det meget vigtigt for os, at have nogle gode lokale sponsorer”.

cof

cof

Skriv en kommentar......