d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hjertecafé med foredrag om hjertemedicin

7. januar 2019 - kl.10:47 - af:

Ikke-navngivet-1 kopier

“Min hjertemedicin – hvad gør det godt for? – hvad skal jeg passe på?”
Sådan lyder titlen på det foredrag, som overlæge, PhD, Peter Bisgaard Stæhr, Kardiologisk afdeling, hjerterehabilitering, Regionshospital Nordjylland, holder mandag den 28. januar kl. 19,00 i ”For Retfærdigheden” i Algade i Sæby i en hjertecafé med Hjerteforeningen Sæby som arrangør.

Foredraget tager udgangspunkt i forskellige former for hjertemedicin og henvender sig til såvel hjertepatienter som pårørende og folk i almindelighed.

Peter Bisgaard Stæhr vil belyse, hvad det er for medicin, der anvendes i behandling af problemer med hjertet – lige fra forhøjet blodtryk og kolesterol til behandling efter operation?
Peter Bisgaard Stæhr er uddannet som læge fra Odense Universitet og er i dag ansat på kardiologisk afdeling ved Regionshospital Nordjylland under sygehus Hjørring / Thisted.

Deltagelse er gratis – bare mød op! Undervejs serveres der frisk frugt og vand.

Der kan læses meget mere på facebook og/eller i aktivitetskalenderen på Hjerteforeningen Sæbys hjemmeside: www.saeby.hjerteforeningen.dk/. Her kan der også læses om det særlige tilbud ”GIV LIV”, foreningen tilbyder om, hvordan man anvender en hjertestarter og yder hjælp ved hjertestop.

Skriv en kommentar......