d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Dybvad Tunnelløb uddelte tidlig julegave

6. januar 2019 - kl.10:52 - af:

Check tunnelløb copy

Lillejuleaften var der (som alle andre søndage) Go’Run i Søparken i Dybvad. Denne søndag blev dagen dog lidt mere festlig; både fordi der efterfølgende var en lille let anretning til de fremmødte motionister i anledning af julen – men særligt fordi arbejdsgruppen bag Tunnelløbet, der blev afholdt i oktober måned, kunne overrække årets overskud til Dybvad Byudvikling.

Hele 20.000,- kroner blev det til – og dermed kan Dybvads nye byfond gå ind i 2019 med 150.000,- kroner på kontoen til de forskellige projekter, som venter i fremtiden. Fonden kan både beskæftige sig med opkøb/nedrivning af faldefærdige ejendomme, bevarelse og udvikling af aktiviteter i byen, samt drift af grønne områder m.v.

Tunnelløbet, der som navnet antyder, gik igennem både eksisterende og til lejligheden opførte “tunneller”, blev en stor succes med næsten 200 deltagere på de forskellige ruter – og arbejdsgruppen lover, at der allerede arbejdes på nye planer for det kommende års løb.

På billedet ses arrangørerne af Tunnelløbet; Klaus Nielsen, Helle Brinkmann og Anders Skovsgaard, som overrækker checken med årets flotte overskud til Lynge S. Jensen fra bestyrelsen for Dybvad Byudvikling.

Skriv en kommentar......