d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Charmerende villa på smuk beliggenhed

6. januar 2019 - kl.10:03 - af:

BILLEDE_5_IST_810-01757_13 copy

home Sæby – Læsø: Bag de gamle huse i Algade gemmer der sig en hyggelig perle. En gulpudset villa med rødt tegltag, som passer ind i det fine gamle miljø. Man finder ind gennem en smøge en lille låge til husets egen gårdhave og lillebitte have, som er særdeles overkommelig.

Villaen indeholder entré med lyse gulvfliser og skydedør til praktisk bryggers med bordplade og vask. Der er ligeledes fra entréen adgang til charmerende stue med plankegulv, synlige loftsbjælker og rustik væg med rå mursten. Stuen er opdelt, således at der i den ene side er mulighed for kontor eller ekstra værelse. Et enkelt trin fører ned til pænt hvidt køkken med skøn udsigt.

Fra stuen er der åben forbindelse til gangareal med adgang til dejligt værelse med fast skab og to vinduer mod øst samt badeværelse med lysegrå fliser, badekar, bruseniche og skabsarrangement.

Nydelig trappe fører op i en hyggelig stue på husets første sal. Her er glasparti i den nordvendte gavl, som giver en helt unik udsigt over området ved Sæby å og videre ud over Kattegat. Der er udgang til det flade tag over køkken og bryggers, hvor aftensolen står på. Fra denne stue er der dør til stort fint værelse med gavlvindue mod syd og fast skab.

Huset ligger i skel mod vest og har gårdhave mod syd og øst samt lille have med græs og terrasse. På terrassen er der igen skøn udsigt til havet og en muret pejs giver varme og hygge på de dejlige sommeraftener.

En sjældent udbudt ejendom på en meget attraktiv beliggenhed i Sæbys gamle kvarter ved åen. Husets beboere har ret til at anvende sti i skel mod naboen ned til Fiskerstien.

Kontantpris: 1.995.000

Udbetaling: 100.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.457

Energimærkekarakter: F

Boligareal: 100 m2

Grundareal: 278 m2

Skriv en kommentar......