d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Velindrettet og velholdt villa med 5 værelser

5. januar 2019 - kl.0:05 - af:

5_600x250

EDC Jensen & Riise: Skøn og rummelig villa med økonomisk genvexanlæg og med hele 5 værelser beliggende i børnevenligt kvarter nær skole og på lukket vej. Nem adgang til grønt friareal og stisystemer til skole og børnehave. Der er tale om et af Sæbys bedre boligområder, hvor mange børnefamilier de seneste år har valgt at bosætte sig.

Villaen fremstår pæn og velholdt og byder velkommen med sin flotte forhave og den flisebelagte indkørsel hvor du kan parkere direkte i ejendommens dobbelte carport med stort lukket redskabsrum.

Villaen er indrettet med god entré med bryggers i ét med 2 indgange, lyst badeværelse, virkeligt stort, flot og præsentabelt køkken alrum med udgang til skøn sydvendt terrasse. – Her har vi virkeligt et rum hvor der er plads til store armbevægelser og til at den store familie som kan samles til mange hyggelige stunder. Fra alrummet er der adgang gennem en flot dobbelt fransk dør til stor stue som har et virkeligt godt lysindfald.

Herudover rummer villaen endnu et lyst badeværelse med kar samt soveværelse og 4 gode værelser – alle med faste skabe.

Til villaen er den en pragtfuld sydvestvendt have med en virkelig dejlig terasse. – haven og terrassen inviterer til mange timers leg og afslapning. Haven er anlagt så den er let at holde.

Alt i alt en virkelig dejlig villa som kan rummer den store familie uden udfordringer med pladsmangel.

Adresse: Sadelmagervej 28, 9300 Sæby
Mægler: Martin Riise
Sagsnr. 93004893
Type: Villa
Boligareal: 180 m2
Grundareal: 1026 m2
Rum: 7
Værelser: 5
Antal plan: 1
Byggeår: 1986
Energimærke: D
Pris: 1.695.000 Kr.
Ejerudgifter: 2.414 Kr.

Skriv en kommentar......