d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nybolig Sæby: Idyl på landet med totalt istandsat beboelse

5. januar 2019 - kl.15:23 - af:

Ejendommen_600x250

Den 76.125 m2 store grund, ligger hovedsagligt lige omkring ejendommen, dog ligger 2.888 m2 lidt derfra og er et typisk tørvelod fra dengang da man gravede tørv.

Ud over stuehuset er der i dag en udhusbygning som tidligere har været stald og lade og som i dag fungerer som værksted på ca. 52 m2 og stald på ca. 88 m2.

Stuehuset ser udefra ud som et ældre hus, men overrasker meget når man træder ind i det. Her er ”alt” skiftet og det er et meget spændende hus. Der er etableret gulvvarme overalt i stueplan og der er efterisoleret både i gulv, vægge og loft. Bryggerset er det første man kommer ind i, her er der god plads til vaskemaskine og tørretumbler samt et teknikrum.  Det er også fra bryggerset, at man kan komme ind på det første værelse, som har en god størrelse. Badeværelset er som resten af huset moderniseret siden nuværende ejer overtog ejendommen i 2011, og fremstår imødekommende og dejligt.  Når man går videre fra bryggerset og ind i køkken/allrummet, åbner rummet sig fuldstændigt op da der her er åbent op til kip og med en ”kommandobro” som fører til værelserne på 1. sal. Køkkenet er med gaskomfur og flot lyst indrettet, stue/spisestue ligger i forlængelse af køkkenet. For enden af huset er der soveværelse med walk-in closet. Fra stuen går trappen op til 1. sal, hvor der er et stort multirum og kontorplads, samt 2 gode værelser – et i hver ende.  Hele 1. sal virker meget åben og pga. broen er man deltagende med dem der er på stueplan uden at det er forstyrrende.

Alt i stuehuset er lækkert og er lige til at flytte ind i, udhuset trænger til en kærlig hånd, men det er jo også her, man selv kan sætte sit eget præg på bygningen, alt efter hvad man ønsker at bruge den til. Vi er klar til at fremvise den spændende ejendom og vil glæde os til at se jer blive lige så overrasket som vi selv blev, første gang vi kom der. Ring til os og aftal fremvisning eller få svar på jeres spørgsmål på tlf. 98 40 12 00.

Link: https://www.nybolig.dk/boliglandbrug/9352/stagstedvej/105085/933141

Sag nr.: 933141
Adresse: Stagstedvej 24, 9352 Dybvad
Kontant pris: Kr. 1.998.000,-
Udbetaling: Kr. 100.000,-
Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.313,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 8.874,-/7.397,-
Bolig areal: 215 m2
Grund: 7,6125 ha
Stue/vær.: 1/5
Opført: 1895/2018
Energimærke: B

Skriv en kommentar......