d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Klostergydens Fisk var Kongelig Hof leverandør

7. december 2018 - kl.16:21 - af:

klostergyden HKH

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie besøgte, torsdag, Voergaard Slot. Og uden mad og drikke duer heller ikke de kongelige, så det var Klostergydens Fisk, der leverede canapeer til dagens arrangement.

Helene Aaen fra Klostergydens Fisk fortæller: ”Vi har haft den mest fantastiske eftermiddag. Vi har haft fornøjelsen, glæden og stoltheden af at levere flotte canapeer til Danmarks smukkeste herregård, Voergaard slot, der havde fornemt besøg af Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie, Bjarne Als og indbudte gæster”.

”Jeg er meget imponeret”, sagede Prinsesse Marie efter besøget. Jeg synes, det er en fantastisk samling af fransk kunst og arkitektur. Det er meget meget flot”.

Hvert år i december afholdes der Jul på Voergaard Slot. Et fantastisk flot arrangement, hvor slottet pyntes op af Bjarne Als fra House of Bering, med det smukkeste julepynt og flotte kreeret dekorationer. Rundt omkring på slottets område finder man udover en masse julestemning og fantastisk atmosfære, mange forskellige udstillere med produkter for enhver smag og sans, så julen på slottet får endnu mere karisma.

Jul på Voergaard blev i 2017 besøgt af 15.600 besøgende fordelt på 2 weekender. I år har 7.000 mennesker indtil nu, lagt vejen forbi Voergaard Slots smukke juleudstilling, som også kan opleves i næste weekend.

 

Skriv en kommentar......