d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby Bilsyn har fået ny bilsynsassistent

5. december 2018 - kl.12:52 - af:

Bilsyn

Sæby Bilsyn, der er en underafdeling af Hjørring Synshal, ved Trafikcenter Sæby Syd, har fået ny mand i butikken.

Det er René Otkjær Kristensen, han er 44 år, og bor i Langholt. Han kommer fra en lignende stilling ved Bilsyn Ulsted. De valgte at lukke deres Brønderslev afdeling, men René blev hurtigt head huntet til Sæby.

Han er udlært lastvognsmekaniker ved Stiholt i Aalborg tilbage i 1994 og her blev han efterfølgende ”hængende”  i 15 år.

René  er rigtig glad for at arbejde med kunder, og vil gerne yde en høj service og kvalitet, og han mener også, at den dårlige dag kan man have, når kunderne ikke er til sted.

Hjørring synshal ApS  har afdelinger i Hjørring, Hirtshals, Skagen, Sæby, St. Binderup og Pandrup, og  i Hjørring,  Hirtshals og St. Binderup syner de også store køretøjer.

Nøgleordet, fortæller René, er: ”Kvalitet, sikkerhed, høj service, venlighed og imødekommende. For os handler det om, at kunderne føler sig godt behandlet, så de vender tilbage.

Vi syner alle køretøjer op til 3.500 kg. Agere Motorkontor med nummerplader, omregistrering, afmelding og alt andet tænkeligt, og står altid klar til at svare på spørgsmål”.

Man kan følge med på www.saebybilsyn.dk eller på DRIVE IN bilsyn som er nemt, der er online tidsbestilling eller pr. telefon, og så må man ikke glemme, at der altid er lidt varmt på maskinen og lidt sødt til tanden, så man kan nyde ventetiden.

Åbningstider:  Mandag kl.  8-15, tirs-torsdag kl. 8-16, og fredag kl. 8-14.

Bilsyn_600x400

Skriv en kommentar......