d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nordjyske Bank inviterer til gratis ishockey på fredag

4. december 2018 - kl.0:32 - af:

White-Hawks-kampbillede-2018-1200x628 kopier

Det går rigtigt godt for de lokale ishockey-helte i øjeblikket, og på fredag den 7. december har Nordjyske Bank købt kampen mellem White Hawks og Rødovre Mighty Bulls i et forsøg på at få endnu flere tilskuere på lægterne.

– Man skal bare vise sit Nordjyske Bank-kort ved indgangen for at komme gratis til ishockey. Det håber vi, at mange af vores kunder fra Frederikshavn og omegn vil tage imod, så der bliver støttet op om drengene på isen. Vi gjorde det samme med søndags-kampen mod Esbjerg, og den vandt vi jo 5-0, så forhåbentlig er der held ved det, siger områdedirektør Torben Schioldan fra Nordjyske Bank i Sæby.

Har du i forvejen et sæsonkort, får du rabat på øl og sodavand til kampen, så de kun koster 20 kr. pr. stk.

– Og er du ikke allerede kunde i Nordjyske Bank, kan du stadig komme gratis til ishockey, hvis bare du aftaler et møde med os her i ugen, slutter Torben Schioldan.

Kampen mod Rødovre Mighty Bulls spilles fredag den 7. december kl. 19.30 i Nordjyske Bank Arena.

Skriv en kommentar......