d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Aktivitetskalender på SaebyAvis.dk også i fremtiden!

3. december 2018 - kl.0:29 - af:

Kommende arr

Sæby Turistbureau har gennem en årrække taget imod, samlet og indskrevet aktuelle begivenheder om stort og småt i Sæby og omegn i en aktivitetskalender.

Imidlertid har turistbureauet nu meldt, at ”Det sker”-sektionen i Sæby Folkeblad ophører med årets udgang. Derfor er der ikke længere mulighed for, at arrangører og foreninger m.fl. kan sende information om arrangementer til turistbureauet.

SaebyAvis.dk har også ugentligt en kalender om begivenheder i lokalområdet. Denne service vil vi naturligvis meget gerne opretholde og udvide.

Derfor er foreninger og arrangører i øvrigt meget velkomne til at skrive til redaktionen om en begivenhed. Der kan sendes en mail til info@saebyavis.dk og i emnefeltet anføres KALENDER. Derefter skrives kort begivenheden, tidspunkt og sted for afholdelsen samt hvem der står bag arrangementet.

For at komme med i kalenderen må man påregne fremsendelse senest en uge før begivenheden.

Det er selvfølgelig også muligt at fremsende en pressemeddelelse om en begivenhed. I det omfang, det kan lade sig gøre og passe ind i redaktionens arbejde, vil omtale kunne finde sted som en artikel på avisens hjemmeside.

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde.

Venlig hilsen

Henrik H. Christensen
Webredaktør SaebyAvis.dk

Skriv en kommentar......