d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Pæn villa i god stand og med en særdeles god beliggenhed

2. december 2018 - kl.0:18 - af:

19_600x250

EDC Jensen & Riise: Skøn villa beliggende i naturskønne omgivelser – tæt på skoven og stranden. Villaen er placeret optimalt på grunden med en syd-vestvendt have i ugenerte og rolige omgivelser, og hvor grunden støder op til grundejerforeningens skovareal.

Når man træder ind ad hoveddøren, bydes man velkommen i en lys entré med praktisk adgang til bryggers med god plads. Ved bryggers er der også adgang til børneafdelingen, som er placeret i den ene ende af villaen. Denne afdeling indeholder to gode værelser begge med skydeskabe og fra bryggers adgang til pænt badeværelse.

Centralt i villaen finder I det store køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Det gode lysindfald i de åbne rum og den gode plads til familie og gæster er på én gang særdeles praktisk og hyggeligt, mens I mod syd kan slå terrassedørene op og forlænge hjemmet i haven, når sommervejret tillader det.

I den modsatte ende af boligen ligger voksenafdelingen indrettet med soveværelse med adgang til pænt badeværelse.

Også udeområderne er lidt ud over det sædvanglige, for her findet I en lukket have omkranset af plæne og træer. Havearbejdet er dermed hurtigt overstået, og I kan i stedet nyde sommerdagene på de skønne terrassemiljøer.

Villaen er indflytningsklar og i god stand med en flot tilstandsrapport. Ligeledes vil du glæde dig over at se den gode sammenhæng der er i villaen.

Hold jer ikke tilbage, vi vil gerne vise villaen frem for jer…

Adresse Chr. Limkildes vej 6, 9300 Sæby
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004557
Type: Villa
Boligareal 152m2
Grundareal: 1.334 m2
Rum: 5
Værelser: 3
Antal plan: 1
Byggeår: 2006
Energimærke: B
Pris: 2.498.000 Kr.
Ejerudgifter: 2.734 Kr.

Skriv en kommentar......