d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"RealMæglerne Sæby: En perle for naturelskere

1. december 2018 - kl.0:09 - af:

NMC_Billede_013_600x250

Ønsker du et sted, hvor der er højt til himlen, hvor du kan høre fuglekvidr og har mulighed for at studere det vilde dyreliv, så er Albækvej 50 i Lendum et godt bud.

På den 8.619 kvadratmeter store grund med egen lille skov og omgivet af marker ligger denne meget velholdte ejendom på hele 245 boligkvadratmeter, hvoraf 60 er på 1. sal. Herudover er der 48 m2 isoleret garage med isoleret rulleport og en lade på 78 m2. Boligen er hulmursisoleret, og genvex sørger for at varmen fra pillefyr og brændeovn transporteres rundt og at overskudsvarmen blæses ud i det isolerede loftrum over garagen.

Du får fibernet, centralstøvsuger og fjernbetjent markise ved terrassen. På den grusbelagte gårdsplads er en funktionsdygtig vandpumpe. Drikkevand kommer fra offentligt vandværk. Haven omkring er frodig og naturskøn med udsigt til marker og den lille skov, som grænser op til en bæk. Her er masser af råvildt, fasaner og harer, der jævnligt kigger forbi. I drivhuset kan der fx dyrkes tomater, agurker og chili.

Boligen i halvandet plan byder i stueetagen på stor entré, åbent spisekøkken, stue med brændeovn og plads til spisebord og sofahjørne, værelse med plankegulv, badeværelse med sauna og bidet, vaskerum og adgang til garage og lade. Viktualierummet er indrettet i laden under trappen. Der er to trapper til 1. salen. Den ene fører til teenageafdelingen med et værelse, en gildesal med stjernehimmel af fiberlys og synlige bjælker samt et toilet. Den anden trappe er ved køkkenet og her byder 1. salen på en rummelig repos med adgang til et værelse, et soveværelse med skabsvæg samt et badeværelse med kar og gulvvarme.

Hele huset har en lys og varm atmosfære med mange skønne rum, der både indbyder til fælles samvær, og hvor du kan finde privatliv. Her er højt til loftet, glade farver og autentiske badeværelser.

Få minutter fra ejendommen er byen Lendum, der byder på idrætscenter, dagligvarebutik og en skole med undervisning fra 0.-6. kl. og FO. Der er en integreret daginstitution med pasning for børn på 2 år og 10 mdr. og til skolestart. Har I skolebørn, er der kun ca. 100 meter til skolebussen og så er Frederikshavn, Tårs, Sæby, Østervrå og Sindal indenfor kort køreafstand.

Albækvej, naturskøn beliggenhed med nem adgang til byliv og transport.

Fremvises gerne ved henvendelse til Sanne hos RealMæglerne Sæby på 72 260 760 eller 9300@mailreal.dk – Alle ugens dage.

Link: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/albaekvej-50-lendum

Skriv en kommentar......