d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Udstillingssted, bibliotek og forlag åbner i Sæby

27. november 2018 - kl.0:55 - af:

Etnytminut_600x250

Fredag 30. november kl. 14 – i anledning af Open by Christmas – åbner ”Efter et nyt Minut”, på adressen Vestergade 30 i Sæby, dørene for første gang og inviterer til hele to arrangementer!

Først åbner Kunstbibliotek og Børnenes Kunstbibliotek med sløjfeklip og sodavandssprøjt, og besøgende er velkomne til at benytte bibliotekerne på stedet eller til hjemlån. Der serveres gløgg og småkager og der fortælles om projektet og fremtidens planer.

Kl. 19 starter det andet arrangement Open by Krishnamurti, hvor man bliver inviteret til opmærksom selvundersøgelse og meditation baseret på Krishnamurtis dialoger. Men først bliver der varmet op med en screening (fra kl. 17-19), hvor Krishnamurti selv fortæller om sin flosof, efterfulgt af et introducerende oplæg og en Krishnamurti-dialog i praksis under vejledning af flosof Jonas Sivesgaard (forhåndskendskab kræves ikke). Krishnamurtis meditation – som metode – griber tilbage til antikken og er en slags fokuseret samtaleform, hvor tankemønstre og vanefølelser bliver udforsket i omtænksomt fællesskab. Arrangementet er en del af Efter et nyt Minuts, Kunst- og Sprogflosofske Salon, og man diskuterer begreber som kærlighed i julelysets skær.

Program: Kl. 14: Åbning af Kunstbiblioteket og Børnenes Kunstbibliotek, kl. 17 – 19 filmfremvisning Krishnamurti Conversations, kl. 19 – 21.30 oplæg efterfulgt af Krishnamurti Meditation ledet af Jonas Sivesgaard, cand.mag i flosof, Københavns Universitet.

”Efter et nyt Minut” er et nyt kunstnerdrevet udstillingssted, bibliotek og forlag i Sæby, drevet af Thomas Rafn og Jeanette Sætre. De glæder sig til at invitere indenfor til deres permanente Kunstbibliotek og Børnenes Kunstbibliotek og til den første af deres samtalerække Kunst- og Sprogflosofsk Salon!

Følg dem på facebook og se deres hjemmeside for mere information!

 

Skriv en kommentar......