d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæbygårdskolen fik fin placering i Skole DM i skydning

26. november 2018 - kl.9:10 - af:

Exif_JPEG_PICTURE

Et hold bestående af Andreas Madsgaard Oldager, Lærke Højgaard Andersen, Lærke Silkjær Petersen og Marie Kirstine Sand Nielsen fra 5. C på Sæbygårdskolen deltog lørdag, sammen med 32 andre hold fra hele landet, i finalen for Skole DM i skydning i Vingsted.

Selvom holdets resultat i den indledende runde, 760 point, var 2 point bedre end holdets resultat i semifinalen den 17. november i Hobro, var det dog ikke tilstrækkeligt til, at holdet kom blandt de 5 bedste hold til selve finaleskydningen om de fine præmier.

Holdet måtte ”nøjes” med en 19. plads. 1. pladsen blev vundet af Samsø Frie Skole med 775 point.

Skole DM i skydning er i 2018 gennemført for 24. gang med deltagelse af 1960 hold eller ca. 7.900 elever fra 5. klasserne i hele landet. På landsplan er det Dansk Skole Idræt og DGI Skydning, som står for gennemførelsen, men træningen og den indledende skydning foregår i de lokale skytteforeninger. I Nordjylland deltog 320 hold eller ca. 1.300 elever. I Sæby er træningen og den indledende skydning foregået i Sæby og Omegns Skytteforening med deltagelse af 25 hold eller 100 elever fra 5. klasserne på Privatskolen i Sæby og Sæbygårdskolen.

Lørdag den 17.november blev der i landsdelene afholdt semifinaler med udtagelse af hold til finalen. I Nordjylland blev semifinalen afholdt i Hobro med deltagelse af 21 hold, heraf 1 hold fra Privatskolen i Sæby og 4 hold fra Sæbygårdskolen. Et af holdne fra Sæbygårdskolen opnåede en 3. plads, som gav adgang til at deltage i finalen.

Efter finaleskydningen ønskede formanden for Sæby og Omegns Skytteforening, Flemming Kokholm, holdet tillykke med den fine placering og sagde: ”Det er første gang foreningen har hold med til finaleskydning i Skole DM, hvorfor vi er meget stolte af, at I nu har fået os med. Selvom holdet ikke er blandt de 5 bedste, så er det at deltage i finaleskydningen bare en fantastisk god præstation i sig selv, og en god reklame for foreningen, og med de fine resultater I alle har præsteret, er det skytter som jer, vi gerne vil have i foreningen”.

Flemming Kokholm overrakte holddeltagerne et diplom fra DGI for deltagelse i finalen og et diplom med et medlemsskab af Sæby og Omegns Skytteforening indtil sommerferien.

Skriv en kommentar......