d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Living by Tamborg flytter forretningen sydpå

8. november 2018 - kl.2:46 - af:

Tamborg_600x250

Så er det ikke længere nogen hemmelighed, at butikken har fået vokseværk og flytter til større lokaler pr. 1. januar 2019. Den nye adresse bliver Søndergade 5c (ved siden af apoteket).

Jane Tamborg åbnede forretningen i Grønnegade 6A i Sæby, fredag den 16. juni 2017, og siden er det bare gået fremad.

Ud over salg af brugskunst og en lille smule tøj, tunikaer og tørklæder, samt hudplejeserie fra Sæbe Værkstedet, afholder Jane også workshops i ”Vintage Paint”, som er kalkmaling, der kan bruges på alle former for materialer.

Der har været travlt i den lille butik, og med alle de nye varer, der kommer til, og de mange workshops, der afholdes, har Jane Tamborg bestemt sig for at flytte til nye lokaler, så der bliver mulighed for endnu flere nye projekter.

Forretningen vil være i samme stil som tidligere, med masser af spændende ting til hjemmet, puder, tæpper, lys og lysestager, fade og andre hyggeting, og lige nu står julen for døren, og det kan man stadig opleve i den gamle forretning, hvor der er julekugler, dekorationer og meget andet til salg.

Skriv en kommentar......