d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"​​Grundlovsforhør i Hjørring – to sigtet for indbrud

8. november 2018 - kl.11:25 - af:

indbrudstyv_600x250

Nordjyllands Politis indbrudsefterforskere har gennem nogen tid efterforsket mod to personer, som mistænktes for at begå indbrud i sommerhuse fortrinsvist i Nordjylland.

I går skred politiet til anholdelse af to mænd, som havde indlogeret sig i et sommerhus i Fjerritslev. De to mænd er 40 og 26 år og stammer fra henholdsvis Frederikshavn og Midtjylland. De sigtes indledningsvist for fem forhold af indbrud i sommerhuse. Indbruddene har fundet sted fra ca. 20. oktober og frem til i går den 7. november 2018. Kendetegnet har været, at der fortrinsvist er stjålet designermøbler.

”I forbindelse med ransagninger i går fandt vi et lagerlokale i Himmerland med adskillige designerstole og lamper. Nu går vi i gang med at finde frem til, hvor disse effekter stammer fra. Vi formoder, at antallet af sigtelser mod de to mænd vil stige,” udtaler efterforskningsleder Mikkel Brügmann.

Der var grundlovsforhør i sagen kl. 11.00 i dag i Retten i Hjørring.

Skriv en kommentar......