d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Introduktion til Snapchat, Instagram og Pinterest

7. november 2018 - kl.13:01 - af:

CHIANG MAI,THAILAND - JUNE 27, 2018 : Apple iPhone X in one hand showing its screen with Snapchat application.

Den digitale verden og de sociale medier har efterhånden fået et godt greb i rigtig mange af os, men måske synes du stadig, der er noget, du ikke har helt styr på? Dit bibliotek har sammensat et kursus med fokus på tre af de mest brugte sociale medier.

Snapchat, Instagram og Pinterest er tre af de mest brugte sociale medier, men hvordan er de anderledes fra andre sociale medier som eksempelvis Facebook? Hvilke formål har de, og hvordan du kan få glæde af dem?

Det kan du få svar på fredag den 16. november på Sæby Bibliotek fra kl. 10.00-11.00. Der bliver tale om en lille introduktion, hvor du under kyndig vejledning bliver du guidet gennem de tre medier.

Du får blandt andet at se, hvordan du kan dele specielle oplevelser i billeder og video, og også hvordan du via andres billeder kan finde inspiration til en tre retters menu, boligindretningen eller dit næste byggeprojekt.

Det er gratis til at deltage i bibliotekets kursus, du skal blot tilmelde dig på bibl.frederikshavn.dk eller ved at kontakte biblioteket i den betjente åbningstid.

Husk at medbringe din iPad eller smartphone til kurset og evt. Apple ID og kodeord, hvis du skal have hjælp til at komme i gang.

Har du ikke mulighed for deltage i kurset denne dag, kan du tage til samme kursus på Frederikshavn Bibliotek den 23. november eller på biblioteket i Skagen den 30. november i samme tidsrum.

Skriv en kommentar......