d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Julehyggen kommer snigende til Sæby

5. november 2018 - kl.11:58 - af:

Juletræ_600x250

I dag mandag kom vi et skridt tættere på julen, årets første juletræ i Sæby, er kommet på plads på Strygejernet.

Lidt efter kl. 9 kom træet på en vogn, tæt fulgt af folk fra Park & Vej. Træet er nu på sin plads og smukt er det. Senere på dagen vil endnu et træ ankomme, denne gang træet til Torvet. Det er en 12 m høj Normannsgran, og både træet på Strygejernet og på Torvet er skovet i Frederikshavn Kommunes egen plantage Katsig.

Prikken over i’et bliver, når folkene fra Søren Jensen’s eftf, får sat lys på, så det, sammen med den øvrige belysning, kan, som traditionen byder det, tændes af årets julemand søndag d. 18. november kl. 16 fra Torvet i Sæby.

 

 

 

Skriv en kommentar......