d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Europas næst stærkeste mand til Sjov Fredag

5. november 2018 - kl.9:19 - af:

Rulleraes

På fredag går det løs igen i Sæby Fritidscenter. Der er som sædvanlig masser af sportslige udfordringer til børnene. Invitationerne er ude på skolerne og de 20-25 voksne er klar til at sætte gang i aktiviteterne på fredag.

Per Marius, som er Europas sølvvinder i bænkpres på imponerende 340 kg, kommer til Sjov Fredag sammen med sin kone. De er fantastiske til at lave gymnastiske par-øvelser, som børnene også kan prøve.

Endvidere kommer der også en pigegruppe fra Sæbygaardskolens 6. klasser, som laver en opvisning. Hvad det er, er en hemmelighed. Ellers byder Sjov Fredag på Stor Trampolin, fodbold, skydning, rulleskøjteløb, sang, floorball, atletik , badminton mm.

Hole og co 3 kopier Hole og CO kopier

 

Skriv en kommentar......