d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Dansk Flygtningehjælp indsamlede 24.131 kr i Sæby

5. november 2018 - kl.0:46 - af:

dansk flygtningehjælp_600x250

Lokalkoordinatorerne i Gl. Sæby kommune Helle & Jørgen Helledie finder resultatet af søndagens Landsindsamling tilfredsstillende – 22 indsamlere samt Hørby Efterskole meldte deres ankomst og brugte 3 timer i dejligt efterårsvejr til at give borgere i Gl. Sæby kommune en mulighed for at give et bidrag til Dansk Flygtningehjælps arbejde for lidt bedre forhold for de alt for mange flygtninge rundt omkring i verdens brændpunkteter – og borgerne tog rigtig godt imod vores indsamlere og på trods af, at Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling er en af de sidste på året og kommer lige efter Knæk Cancer-ugen bidrog de der fik besøg af en indsamler med hele kr. 24.131,-

På landsplan oplyser Landskontoret, at der er indsamlet 13 millioner kroner ved dagens Landsindsamling.

– Det kommer til at gøre en kæmpeforskel når man eksempelvis tænker på, at for kr. 6,- kan én flygtning få rent drikkevand i en hel måned og for kr. 200,- kan en hel familie i Bangladesh få udstyr til at bygge en hytte, eller for kr. 150,- kan ét syrisk flygtningebarn der ikke kan komme i skole alligevel få undervisning siger Helle & Jørgen Helledie.

De vil også gerne sige tak til Sæby Fridtidscenter og Hostel og Sparekassen Vendsyssel der velvilligt stilledede lokaler, forfriskninger og personale til rådighed for Landsindsamlingen – uden deres indsats ville Landsindsamlingen i Sæby og omegn ikke kunne gennemføres.

Skriv en kommentar......