d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Smuk minimalistiske villa nær stranden

4. november 2018 - kl.8:23 - af:

Bolig

home Sæby – Læsø: Det fine nye område “Strandager” der ligger i den nordlige ende af Sæby er ved at være godt etableret. Der er bøgehække mellem de huse som allerede er skudt op og smukt friareal med vandreservoir som støder op til denne villa.

Der er tale om en spændende og utraditionel villa opført i kubistisk stil med brede sorte træplanker. Villaen ligger perfekt for solen og har fliseterrasser mod øst og syd/vest. Desuden bred indkørsel til stor integreret carport. Ved indgangspartiet er villaen beklædt med mahogniplanker, som skaber en smuk kontrast til det sorte hus.

Villaen er indrettet med lækre store rum, så der er plads til de helt store armbevægelser.  Man kommer ind i entré med store grå gulvklinker der fortsætter i køkken og badeværelser. Entréen rummer lækre bryggersfaciliteter med højglans låger, sort korian bordplade og sort Blanco vask. Herfra adgang til dejligt stort værelse og lækkert badeværelse med bred muret bruseniche, væghængt toilet og flot skabsarrangement i sortbejset træ samt hvid Kuma bordplade med formstøbt vask.

Et helt fantastisk køkken-alrum med store vinduespartier og smukt lysindfald. Køkkenet er med rene linjer i samme stil som bryggerset med stor samtaleø, hvide fronter og tyk sort korian bordplade som fortsætter ned på siderne af skabene. Alle hvidevarer er fra Siemens og som ekstra luksus er der cooker ved vasken. Ved samtaleøen er der to siddepladser, så kokken altid kan have selskab. Fra både køkken og spiseplads er der dør til den lækre syd/vestvendte terrasse med et helt unikt udekøkken, som har indbyggede skabe og vinkøleskab samt Weber gasgrill, trådløst termometer og lys. Enhver grillmesters drøm at kunne lave mad på denne skønne terrasse mens aftensolen skinner.

Fra spisepladsen er der tre trin op til en skøn opholdsstue med store panoramavinduer og hyggelig gaspejs med glasfronter, som også kan ses fra køkkensiden. Fra køkkenområdet er der adgang til et godt værelse og et stort lækkert soveværelse med direkte adgang til et uforglemmeligt walk-in closet med lækre sorte elementer og smuk stenvæg. Desuden er der i forbindelse med walk-inn et stort flot badeværelse med to bruseamaturer i meget stor bruseniche, langt bord med to formstøbte vaske og samme sorte skabselementer som i det andet badeværelse. Fra soveværelset er der udgang til dejlig morgenterrasse med læhegn.

I forbindelse med carporten er derindrettet et super skønt værksted med koksgrå gulvfliser, bordplade med vask og underskabe samt væg med skydeskabe og værkstedsbord. Et rum der næsten er for fint at anvende til værksted. Ydermere er der integreret udhus til cykler og redskaber samt isoleret hundehus med lys.

Villaen er opvarmet med varmepumpe fra luft til vand og der er 40m2 solceller på taget, hvilket gør huset til et nul-energihus. Der er desuden genveks-anlæg i huset og nedgravet sprinkleranlæg i græsplænen.

En ualmindeligt smuk og spændende villa med bare 700m til stranden.

Kontantpris: 3.600.000                                                 Opførelsesår: 2016

Udbetaling: 180.000                                                        Bolig m2: 160

Ejerudgifter pr. md. 2.933                                             Grundareal m2: 1018

Sag: 810-01668                                                             Energimærkekarakter: A

 

 

Skriv en kommentar......