d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Regulering af stier og veje i Sæby og omegn

3. november 2018 - kl.12:17 - af:

Landevej_600x250

Teknisk Udvalg godkendte på møde i starten af september en prioriteringsliste for kommende projekter. Udvalget ventes på dets kommende møde den 5. november at beslutte sig for 10 af ud af mange ønsker om reguleringer og ændringer.

I så fald bliver der bl.a. tale om 2 reguleringer i Sæby og 1 ved Hørby/Badskær.

Havensvej mellem Badskær og Hørby kan vente en sideudvidelse, så der bliver plads til kantbaner. Køresporsbredden bliver 3,55 m. Projektet ventes at koste ca. 3,2 mio. kr.

Mellem Nordre Strandvej og Strandkanten i Sæby kan forventes en ny asfalteret sti med belysning. En stor del af jorden er Frederikshavn Kommunes, så der er ikke udgifter til ekspropriation. Pris for projektet ca. ½ mio. kr.

Ved Otto Banners Vej / Niels Juels Vej i Sæby forestår en lukning af Toftevænget mod cykelstien. Denne del af Toftevænget nedklassificeres til sti, hvor ejendommene Toftevænget 1A og 1B får køretilladelse. For at styre cyklisterne frem mod krydset Niels Juels Vej / Otto Banners Vej etableres cykelsti i sydsiden af Niels Juels Vej fra Sæbygårdpark Stien til Otto Banners Vej. Krydset strammes yderligere op med afmærkning i svinget. Ændringer vil løbe op i ca. 100.000 kr.

Af andre projekter, som ventes besluttet, kan nævnes opstilling af signalanlæg og svingbane i krydset Koktvedvej / Hånbækvej iFrederikshavn og signalanlæg på Brønderslevvej i Kilden mellem Frederikshavn og Gærum, som dækker både Tøttenborgvej og Ryetsvej.

Nærmere omtale og skitser af projekt Havensvej pg ændringerne i Sæby kan ses på side 26-27 via dette link:
https://frederikshavn.dk/umbraco/Surface/LocalEsdhPdfSurface/GetAgendaPdf?commId=Teknisk%20Udvalg%202018-2021&date=05-11-2018%2016.30%20-%2020.30&fileName=Dagsorden%20samlet%20-%20%C3%85ben.pdf

Tekst: Per Rye

 

 

 

Skriv en kommentar......