d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fint og hyggeligt hus mellem Lyngså og Voerså

3. november 2018 - kl.14:21 - af:

Ejendommen kopier

Nybolig Sæby: Denne beliggenhed byder på et sted, hvor du er tæt på naturoplevelser med rådyr og fasaner lige omkring dig. Der er cykelafstand til en af Østkystens bedste badestrande, hvor du kan finde flotte strandskaller, rav og andet godt fra havet. Der er offentlige transportmuligheder lige uden for døren og cykelsti, der fører til Voerså hvor områdets skole befinder sig og der er et hyggeligt spisested og trapper langs åen, hvor man evt. kan nyde den medbragte madpakke. Turen kan også gå til Lyngså, der byder på naturlegeplads, idrætsklub og “værestedet” som er samlingspunkt for foreninger og arrangementer såsom vinsmagning, fastelavn, juletræ mm.

Derudover er der ca. 15. minutters kørsel til Sæby, der byder på gode indkøbsmuligheder, cafe, butikker i byens hyggelige gågade samt lystbådehavn mm. Der er fin motorvejstilkørsel til Aalborg.

Velkommen til dette hus, der ligger højt placeret og via snoet grusvej ankommer du til huset. Her møder du en flisebelagt plads, hvor du kan kører direkte ind i carporten. Grunden er på 2.628 m2 og udlagt som naturgrund, der er omkranset af hæk og træer.

Velkommen ind i en gang, her er der klinkegulv og depotrum/fyrrum, fint badeværelse med bruseniche og klinkegulv med gulvvarme. Lyst køkken, hvor der er adgang til en lille kælder, der kan bruges til viktualierrum.  Fra køkkenet er der adgang til todelt stue – i den ene ende står brændeovnen placeret og der kan indrettes både en spiseafdeling og en opholdsafdeling – en fin stue med plads til både tv og ludospil. Fra stuen kommer man ud i en forgang med trappe op til 1. salen, der er indrettet med repos og to værelser.

Huset ligger i et område, hvor der er mulighed for at søge flexbolig tilladelse og dermed anvende huset til sommerbolig.

Ønsker du at bo til en fornuftig husleje og nyde ”højt til himmelen og fuglekvidrer”, så er dette hus måske dit kommende hjem ?

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/oestkystvejen/105085/933105

Sag nr.: 933105
Adresse: Østkystvejen 232, 9300 Sæby
Kontant pris: Kr. 395.000,-
Udbetaling: Kr. 25.000,-
Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.001,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 1.785,-/1.488,-
Bolig areal: 92/7 m2
Grund: 2.628 m2
Stue/vær.: 1/3
Opført: 1950
Energimærke: D

Skriv en kommentar......