d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Eksklusiv villa med central beliggenhed

3. november 2018 - kl.5:13 - af:

Ejendommen

I dette attraktive og bynære kvarter har EDC fået en ekstraordinær god villa til salg med et boligareal på 190 kvm. og kælderareal på 52 kvm. En gedigen villa i gode materialer og med en beliggenhed med gå-afstand til skov, strand og Sæby torv.

Her er smukke rum, som egner sig til repræsentative formål, skønne sammenhængende stuer med flotte gulve. Masser af lys der lukker de smukke omgivelser indenfor. Den centrale del af villaen er stuerne, spisestuen og ikke mindst et velfungerende køkken. Opholdsstuen støder op til dejlig rolig pejsestue i samme gennemførte stil. Videre adgang fra pejsestuen til havestuen med kig til den private have.

I den ene ende af villaen finder man masterafdelingen med et lækkert soveværelse, stort værelse og flot badeværelse.

Kælderen er på 52 kvm. og er hyggelig indrettet med disponibelt rum, vaskerum, teknikrum og badeværelse – en helt privat afdeling.

Haven omkring ejendommen sørger for at her føles helt privat og lukket. Her er velholdt og ualmindelig rart, terrasser flere steder, så solen kan nydes på flere tider af dagen – herunder en dejlig havestue. Ejendommen har en helt særlig eksklusiv stemning. Her er stille, meget privat og ualmindelig rart.

Adresse: Kildevej 10, 9300 sæby
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93003668
Type: Villa
Boligareal: 190 m2
Grundareal: 717m2
Rum: 5
Værelser: 2
Antal plan: 2
Byggeår: 1958
Energimærke: C
Pris: 2.098.000 Kr.
Ejerudgifter: 2.623 Kr.

Skriv en kommentar......