d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Indsamling af gamle affalds-containere og stativer

2. november 2018 - kl.0:02 - af:

affaldscontainere_600x250

Indsamlingen af de gamle affaldscontainere i plast er nu afsluttet, og Forsyningen er i gang med at hente sækkestativerne hos de husstande, som har ønsket at få deres stativ fjernet.

De gamle affaldscontainere
Forsyningens leverandør af affaldsbeholdere har nu færdigmeldt indsamlingen af de mere end 6.000 affaldscontainere. Desværre – men også uundgåeligt –  vil der være husstande, som ikke har fået hentet den gamle container.

Hvis der er kunder, som mangler at få hentet deres gamle affaldscontainer, skal de kontakte Forsyningen på mail, forsyningen@forsyningen.dk.

Henter snart sækkestativerne
Kunder, som har bedt om at få fjernet deres sækkestativ kan forvente, at stativet bliver hentet i løbet af november 2018. Selvom det for nogle kunder kan se ud som om, at der ikke sker noget, er Forsyningen i fuld gang med at planlægge logistikken for afhentningen af sækkestativerne. Det kan derfor tage et stykke tid, inden Forsyningen når rundt til alle husstandene.

2 kommentarer til: “Indsamling af gamle affalds-containere og stativer”

  1. Anders den: 2 november - 2018 12:02

    Hvad nu hvis jeg gerne ville have beholdt min container til haveaffald?
    Jeg havde stillet den ind bag mit plankeværk men den blev fundet alligevel…

  2. Henrik Christensen den: 5 november - 2018 10:51

    Forsyningen har skrevet følgende svar på din kommentar:
    De indsamlede affaldscontainere er blevet sendt til destruktion med henblik på at genanvende dem til nye affaldscontainere. Hvis du ved en fejl har fået afhentet din container, er du velkommen til at kontakte os på mail forsyningen@forsyningen.dk, hvori du angiver din adresse. Så vil vi undersøge, om vi kan erstatte med en tilsvarende container. Vi beklager naturligvis fejlen. Med venlig hilsen Forsyningen.

Skriv en kommentar......