d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Svømmebads-farcen:
En god leder løser problemer

26. oktober 2018 - kl.12:32 - af:

ordet_er_frit_600x250_3

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra en læser der ønsker at være anonym, avisen er bekendt med vedkommendes identitet.

Jeg vælger at skrive dette indlæg anonymt, da man risikerer at blive angrebet verbalt, talt om bag sin ryg og rent ud sagt mobbet af nogle brugere af Sæby Svømmebad og desværre også af nogle af livredderne.

Ja, I læste rigtigt. Det er det, der sker, hvis man vælger at være kritisk om for eksempel rengøring og hygiejne, eller om en ansats tilbøjeligheder med at være intim i bassinet, mens der er brugere til stede. Så risikerer man at blive “mandsopdækket” af nogle af livredderne og sørme også af andre brugere af svømmebadet.

Det er heldigvis ikke alle livreddere eller brugere, der opfører sig på denne umenneskelige måde, det skal siges. Vælger man alligevel at snakke med de brugere, som er utilfredse med noget, bliver man set skævt til og “holdt ude”.

Det kan ikke passe, at direktøren opildner til denne adfærd, for ja, han tilskynder til denne adfærd og beder brugere af svømmebadet om at hjælpe med at tjekke op på dem, som er utilfredse med noget. Blandt andet om de vasker sig ordentligt, og hvis de går på toilettet, om de så vasker sig igen.

I Danmark har vi ytringsfrihed, men Sæby Svømmebad har åbenbart deres egen holdning til dette, for da de utilfredse brugere, kom med deres klage, blev de mødt med at blive grint af, hånet og nu åbenbart truet med bortvisning.

Ja jeg er flittig bruger af Sæby svømmebad og har bestemt ikke lyst til at blive behandlet sådan, derfor denne anonymitet.

En god leder/direktør bør stå i spidsen for en positiv adfærd og udvise evner til at løse problemer. En god leder/direktør opildner ikke til mobning og mandsopdækning. Han skaber heller ikke flere problemer. Han løser problemerne. Og en god leder er hvad Sæby Svømmebad fortjener, ikke en leder, der skaber splid og mobber brugerne. For hvor er vores svømmebad ellers skønt.

13 kommentarer til: “Svømmebads-farcen:
En god leder løser problemer”

 1. Jan o den: 27 oktober - 2018 18:10

  Vi er rigtig mange der er mega tilfredse og glade for Sæby svømmebad og deres personale. Så er i 2-3 som bare er forstokket og sure over det ikke lige foregår som det passer jer. I burde svømmer i havet så vi andre kan slipper for jeres evige negativitet.

 2. Steffen den: 29 oktober - 2018 09:38

  Jeg må altså sige at jeg møder kun folk der er tilfredse med at komme i Sæby svømmebad dermed kan jeg kun sige at jeg er enig med Jan O’s kommater
  Jeg kan godt se det er træls at man ikke får ret men det må jo være for at man ikke har ret.

  Jeg troede at Avisen havede lukket denne sag sådan opfattede jeg det.

  Rigtig god dag til alle avisens læser.

 3. Jens den: 3 november - 2018 21:40

  Det er ufatteligt at man anonymt kan blive ved med, på et mikroskopisk antal brugeres vegne, at tærske langhalm på den påståede “sag”. Helt ærligt, så må det snart være et krav at disse kværulanter udelukkes for brug af svømmehallen.

 4. Karsten Munk den: 5 november - 2018 13:31

  Jeg har aldrig været indenfor i svømmehallen, og kender kun sagen fra indlæg her på saebyavis.dk

  Jeg anerkender kun forfatterens ønske om at være anonym.

  Vi lever alle efter både skrevne og uskrevne regler, et moralkodeks.
  Sådan også som bruger af svømmebadet.

  Der klages bl.a. over at et par (voksne) har været lidt for intime i svømmebadet.
  Er sagen politianmeldt ? hvis ja, efterforskes sagen eller har politiet truffet en afgørelse?

  Det er enorm frustrerende at stå med en sag, hvor man mener at have ret, og det måske viser sig at politiets jurister bedømmer der ikke er foregået noget ulovlig.
  Så har man jo løbet panden mod en mur, både i forhold til modparten og juraen.

  Jeg er ikke enig i at Saebyavis.dk skal lukke sagen, heller ikke at såkaldte kværulanter skal udelukkes fra svømmehallen.

  På den måde straffer man jo de har rejst kritik af svømmebadet dobbelt, ved at lukke munden på dem i avisen og rent fysisk ved at udelukke dem fra svømmebadet.

 5. Duncan Gillies Maclaurin den: 6 november - 2018 12:42

  Steffen Kristensen, hvordan kan du sige, at jeg og andre ikke har ret, når vi udtrykker bekymring over for eksempel, at svømmehallen hvert år siden åbningen i 2007 kommer ud med underskud på 800.000 til over en million? Hvordan kan du benægte, at mange har været vidner til blufærdighedskrænkelse og uterlighed, når du ikke selv var til stede? Og hvorfor tager du det ikke alvorligt, når for eksempel LOFs gymnastikkvinder i foråret klagede over, at der ikke er rent i omklædningsrummene?
  Jan og Jens (hvem I er bag jeres anonyme fornavne!), I tager fejl, når I tror, at vi ikke er ret mange. I stedet for at kalde os for kværulanter og min hustru for “en sindssyg kælling”, og at du, Steffen. sprede usande beskyldninger om mig til onsdagswellness, så jeg bliver mandsopdækket af både livreddere og andre af dine “venner”, så burde I have fokus på svømmebadets problemer og hjælpe til med at få dem løst.

 6. Mette den: 6 november - 2018 14:15

  Vi har den skønneste svømmehal, ingen tvivl om det. Men et er de fysiske rammer, noget andet er svømmebadets ledelse/direktør. Kan se i tidligere opslag, at folk har svært ved at skille, hvor klagerne er møntet.

  Byen og brugerne af Svømmebadet kan simpelthen ikke være tjent med, at Svømmebadet har en ledelse/direktør, som ikke kan tåle kritik, og som absolut ikke vil kigge indad, når de modtager en klage eller henvendelse. Tværtimod bliver man tøsefornærmet og vælger at gå til angreb ved at køre hetz på den/de, der har klaget. Det har vi set/hørt adskillige gange nu. Sådan løser man bestemt ikke problemer.

  Har hørt andre brugere oppe i svømmehallen, der fortæller, at de har forsøgt at skrive deres kritik via Svømmebadets facebookside, hvorefter deres indlæg straks efter er blevet slettet af Svømmebadet. Det viser igen, at man har meget svært ved at modtage kritik.

  Udover dette, har der også været, hvilket er helt grotesk, mange eksempler på uterlighed fra en ansat i svømmebadet nu. Hvordan kan man have en mand ansat, som misbruger hans position på det groveste, og bruger Svømmebadet som en anden swingerklub, uden nogle konsekvenser?

  Har talt med en livredder, som bl.a. fortæller mig, at til Ladies Night må der kun være kvinder på arbejde. Bemærker så, at direktøren selv, som den eneste mand, sjovt nok også lige skal arbejde der, og minsandten om han ikke også skal smøre os kvinder ind i mudder scrubcreme.

  Rygterne blandt os brugere går også på, at direktøren har overtalt et par personer til at rende rundt og spionere os brugere, og hvad vi ytrer os om mht svømmebadet, og specielt ham.

  Det er snart en stor farce det her, og kan kun håbe, at bestyrelsen snart træder i karakter. Vi er ved at være mange, der snart gerne vil se handling.

  PS. Jens, som har kommenteret herinde. Som jeg kan se, skriver du også anonymt. Men løser man problemer/kritik ved at give gæster, der klager, mundkurv på, eller udstede karantæne, kalde dem kværulanter osv. i stedet for at kigge indad og tage kritikken alvorligt, som ledelsen/direktøren i Sæby Svømmebad åbenlyst ikke gør?

 7. Steffen den: 6 november - 2018 22:06

  Duncan Gillies Maclaurin, Jeg har ikke ret meget og sige til det du skriver da jeg ikke synes det hører hjemme i en avis at skrive om hvad man ikke er enig i lige meget om det er en svømmehal eller et andet sted.
  Det jeg vil sige til dig er at alt det der du skriver og siger der har jeg skrevet med din kone om på Messenger.
  Så derfor vil jeg kun sige til dig her at jeg siger kun hvad jeg kan stå indefor.
  Jeg har nemlig aldrig hørt eller set andre gæster synes det er så galt som du / I på står.
  Jeg ønsker at hvis du vil komme med en kommentar på dette her at du så prøver at finde mig i svømmehallen da det ikke hører hjemme i en avis i mine øjne.

  God dag til alle.

 8. Karsten Munk den: 7 november - 2018 12:46

  Jeg er tilflytter og bruger gerne saebyavis.dk som inspirations kilde.

  Det er glimrende at der er et åbent kommentarspor. En som mig der ikke er involveret i sagen fra svømmebadet, får præsenteret synspunkter fra begge sider.

  Det er da en kæmpe fordel, at man kan følge hvad andre mener.

  Med den viden kan man jo tage sine egne forholdsregler, hvis det bliver aktuel at gæste svømmebadet.

 9. Duncan Gillies MacLaurin den: 15 november - 2018 13:08

  Steffen Kristensen, du skriver, at du ikke vil tale i avisen om problemerne i svømmehallen. Hvorfor startede du så selv med at skrive om det? Du skrev bl.a.: “Jeg kan godt se det er træls at man ikke får ret men det må jo være for at man ikke har ret.”
  Bestyrelsesformand Tommy Thomsen har erkendt, at der er problemer med en ansat, som er uterlig på sin arbejdsplads. I Nordjyske Stiftstidende stod der den 25. juli:
  “Han tog en snak med den ansatte og drøftede desuden sagen på et bestyrelsesmøde i marts, hvor der var enighed om, at snakken med den ansatte var tilstrækkeligt.”
  Bestyrelsen benægter ikke, at det foregår. Så hvorfor gør du?
  Nu er det åbenbart sket igen. En ældre dame, der var til vandgymnastik fredag før efterårsferien, fortæller i hvert fald sin familie, at en ansat trak bukserne ned og viste hele holdet sin bare røv.
  Synes du som jeg og mange andre, at hun har ret til at komme i svømmehallen uden at skulle være vidne til det? Så kan du bede Tommy Thomsen, Børge Jensen, byrådsmedlem for socialdemokratiet Karsten Thomsen, Marian Stidsborg, Jesper Luff, Søren Kristiansen og Niels Jensen om at stoppe det. Det er dem, der er de øverste ansvarlige for vores alles dejlige svømmehal.

 10. Hanne den: 15 november - 2018 14:03

  Jeg har længe siddet og tænkt, at nu må det da snart stoppe. Nu må en eller anden snart kunne komme og sige ‘at det der, det passer ikke!’. Og det er der så nu, for jeg deltog i vandgymnastik den pågældende fredag og jeg kan så fortælle at INGEN har trukket bukserne ned og vist sin bare røv. Så inden at flere hopper på jeres løgne, så er det måske rart nok at vide at en historie har flere end blot den side du/I fortæller

 11. Steffen den: 15 november - 2018 21:08

  Duncan Gilies MacLaurin, Tag du det bare helt roligt jeg kan skam godt huske hvad jeg selv siger og skriver det behøves du ikke og fortælle mig. men med det som jeg skrev den gang forstår du jo nok ikke meningen i. Jeg mente nemlig at der er ting som du/I ikke har ret i for hvis det var tilfældet, så havde I jo ikke blevet ved med og skrive i alle aviserne åhh ja det vil sige at det er jo efter hånden kun denne her avis Sæby Avis som I kan få lov til og blive ved med og skrive i for de andre aviser kan godt se hvor dumt det er at hænge folk ud i dagens nyheder.
  Jeg har sagt til dig og din kone Ann at jeg er ikke ansvarlig for hvad andre folk går og gør og siger skulle jeg så også være ansvarlig for hvad folk siger i Super Brugsen f.eks??? nej da det kan man ikke heller ikke jer,
  Man er nød til og se og hører tingen med sin egen øre og øjne.
  Du behøves heller ikke og fortælle mig hvem der er med i Bestyrelsen for det er jeg godt klar over. Har du fået lov til og næve dem med navn her i avisen for du ved godt at der er kommet en ny Person data forordnen ikke???? Jeg have sådan set regnet med at du have op søgt mig i hallen Onsdag aften d. 07.11.18 som jeg har skrevet at jeg forventer at du gør fremover da jeg ikke mener at der fremmer nogen steder i og uden for svømmehallen at der er nogen der ikke kan finde ud af at opføre sig som man skal. For så have I nok gået til hallens Ledelse og fået snakket ud om tingen men det gør I jo ikke det er åben bart bedre at hænge Svømmehallen ud på nettet og aviser. Jeg ved ikke om det er rigtig men jeg synes jeg har hørt at I har været kaldt til møde i svømmehallen som I dov har valgt at sige nej tak til om det er rigtig eller ej ved jeg ikke men er det rigtig synes jeg at I er lidt ved siden af jer selv og lidt for dumme da I måske have kunnet finde en løsningen. Jeg har også den Tirsdag aften jeg skrev med din Kone Ann at hun og så jer brugte Snakke med hallens leder og Personale om tingen.
  Jeg kunne næve mange her men vil jeg ikke som jeg ved at der er godt sure over som I opfører jer i hallen.
  I skal huske at det er så nemt at hænge folk ud på nettet men til hvad grav.
  Du må komme til mig i svømmehallen så skal jeg nok svare på dine spørgsmål/kommentarer som jeg have forventet at du gjoede i Onsdag i sidste uge for jeg sad i spad og hele tingen og så du have set mig men du tør nok ikke at sige noget til mig i andres påhør.
  Sidste ting sjovt nok så næver I altid et eller andet vandgymnastik hold. For jeg ved det hold som din Kone nævte overfor mig have ikke hørt eller set noget da jeg spørget dem om det.

  Håber at du er mand nok til og komme til mig når jeg er i svømmehallen så vi kan få snakket om det, jeg ved godt det er lidt surt at jeg altid har været svømmehallens mand ud af til men det er nok for jeg synes som du selv skrev at Vi har en dejlig svømmehal som I er nogen der er ved at øde lægge af for vi andre.

  Jeg svare for eftertiden ikke dig på kommentar og spørgmål her i Sæby Avis kun hvis du opsøger mig i hallen hvis du tør????

  God dag til alle.

 12. Carsten Jørgensen den: 15 november - 2018 22:35

  STOP NU FOR FANDEN og få dette/disse forhold afklaret INTERNT i svømmehallen!
  Den ene er dummere end den anden .. FLOVT læsning i et medie der formentlig bliver læst uden for “andedammen” her i Sæby!!
  Det er noteret at Tommy Thomsen bliver nævnt en del gange.. SÅ Tommy, som formand og med visse beføjelser – FÅ FARCEN SLUTTET.
  På Sæbys og egne vegne TAK.

 13. Henrik Christensen den: 16 november - 2018 10:19

  Kære læsere, da vi nu mener alle har haft mulighed for at deltage i denne debat, har vi besluttet at lukke for yderligere kommentarer til artiklen.
  Ligeledes vil der ikke blive optaget flere indlæg omhandlende dette emne.

  Rigtig god weekend

  Henrik Christensen
  Webredaktør

Skriv en kommentar......