d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Helle Dybdahl fortæller om jordomrejse

11. oktober 2018 - kl.13:15 - af:

Min jordomrejse - foto Helle Dybdahl

En drøm blev til virkelighed for 37-årige Helle Dybdahl, da hun i 2017 begav sig ud på et rejseeventyr jorden rundt. Mød hende i Østervrå Kulturhus onsdag den 17. oktober kl. 19.00, hvor hun fortæller om de mange oplevelser og indtryk, hun fik på sin ni måneder lange rejse.

Foredraget bliver præget af, hvordan Helle oplevede det at rejse rundt på egen hånd i den store verden og de overvejelser, hun havde forinden og under. Og selvfølgelig ikke mindst udklip af de mange billeder, hun har taget undervejs.

Det hele startede i sommeren 2015, og efter mange måneders overvejelser, planlægning, salg af lejlighed osv. kom der er tid og destinationer på, hvor og hvornår hun drog afsted.

Helle havde ikke svært ved at finde destinationer, som hun drømte om at opleve, men begrænsning var en nødvendighed. Turen startede i New York med storbyferie, herfra videre til Ecuador, Galapagos, Calgary (Canada), Vestkysten USA, Japan, Vietnam, Singapore, Bali (Gili Island), Australien, New Zealand og til slut Fransk Polynesien.

– Det er altid spændende og berigende at høre om et bys-barns oplevelser ude i den store verden, og vi håber, at rigtig mange har lyst til at høre om, hvordan Helles drøm blev til virkelighed, udtaler bibliotekar Knud Hjørnholm.

Du kan læse mere om Helles eventyr på www.minjordomrejse.dk.

Billetter
Du kan købe billetter til foredraget online på bibl.frederikshavn.dk, på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid eller ved indgangen. Pris: kr. 50,- pr. stk.

Skriv en kommentar......