d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nordjyske Bank giver aftensmad i tre dage

10. oktober 2018 - kl.0:48 - af:

Annemette Mæhle

Sidste år havde Nordjyske Banks afdeling i Sæby en flot kundetilgang. I alt kom 543 nye kunder til, hvilket er en stigning på godt 17 procent sammenlignet med året forinden. Den massive kundetilgang ønsker Nordjyske Bank at matche i år, og derfor tilbyder banken nu som noget helt usædvanligt en måltidskasse i tre dage, hvis man ikke i forvejen er kunde og booker et møde med den lokale rådgiver.

Nordjyske Bank i Sæby har det seneste halvandet år haft et endnu skarpere fokus på god kunderådgivning og den måde, banken møder kunderne på. Det resulterede sidste år i intet mindre end 543 nye kunder, hvilket svarer til en stigning på 17 procent sammenlignet med året forinden. Men selvom det er en positiv udvikling, så skal der ikke hviles på laurbærrene, lyder det fra afdelingens privatkundechef, Annemette Mæhle:

– Selvom vi sidste år havde en flot fremgang af kunder, skal vi ikke gå i stå med at tiltrække potentielle nye kunder i år – tværtimod. Vi oplever nemlig en positiv interesse for både vores rådgivning og produkter og får løbende henvendelser fra folk, der gerne vil høre mere. Den bold skal vi gribe, og vi skal sikre os, at vi holder momentum, så vi de kommende år også oplever en proportionel vækst, fortæller hun.

Derfor tilbyder Nordjyske Bank i Sæby nu – som noget helt usædvanligt – en måltidskasse fra Skagenfood i tre dage, hvis man ikke er kunde i banken og booker et møde med den lokale rådgiver. Det er Nordjyske Banks absolut største nykundekampagne i år, som løber over to måneder frem til den 5. november:

I en travl hverdag får mange nordjyder ikke forholdt sig til, om de har den bank, der passer bedst til dem. Derfor forsøger vi nu med konceptet at gøre det nemmere at finde tiden til at tage en snak med os. Booker man et møde med den lokale rådgiver, kvitterer vi nemlig med en måltidskasse i tre dage, siger Annemette Mæhle og fortsætter:

– På den måde sparer man den brugte tid på mødet ved at have nem aftensmad. Samtidig er det fuldstændigt uforpligtende, da vi blot ønsker at få muligheden for at fortælle, hvem vi er som bank, og hvad vi konkret kan tilbyde.

Det er ikke kun Nordjyske Banks potentielle kunder, der får muligheden for at få leveret aftensmaden til døren i tre dage. Sideløbende med nykundekampagnen takker banken nemlig også eksisterende kunder ved at trække lod blandt dem om i alt 50 måltidskasser.

 

Skriv en kommentar......