d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ny kommunikations- og marketingdirektør i SparV

9. oktober 2018 - kl.8:00 - af:

bje copy

Bent Jensen blev pr. 1. oktober 2018 ansat som kommunikations- og marketingdirektør i Sparekassen Vendsyssel.

Bent Jensen er 57 år og bor sammen med familien i Skive.

Bent Jensen har mange års erfaring fra branchen, hvor han har arbejdet med kommunikation og marketing på et strategisk niveau. Bent Jensen kommer fra et job som partnerdirektør i Totalkredit, og før den tid fungerede han som administrerende direktør i Spar Bank og var medlem af direktionen i Spar Nord.

Sparekassen Vendsyssel har gennemgået en rivende udvikling de seneste år, og med mere end 130.000 kunder, 35 afdelinger og næsten 500 medarbejdere er det vigtigt hele tiden at styrke kompetencerne i organisationen. Samtidig er det afgørende for sparekassen at fortsætte den positive udvikling med fokus på lokal forankring, handlekraft og høj kvalitet med udgangspunkt i sund fornuft.

Bent Jensen kommer til at stå i spidsen for den fremtidige kommunikations- og marketingindsats, og sammen med de 4 medarbejdere i afdelingen og hans kompetencer og erfaring er sparekassen godt rustet til at møde fremtidens udfordringer.

”Jeg synes, det er en utrolig spændende opgave, der skal løses, og jeg er glad for, at man i Sparekassen Vendsyssel mener, at jeg kan gøre en positiv forskel. Det er første gang, jeg skal arbejde for en garantsparekasse, og det glæder jeg mig meget til. Det betyder som det væsentligste, at der ikke er en kortsigtet aktiekurs at tage hensyn til. Det giver med andre ord mulighed for at arbejde meget langsigtet med at skabe en robust forretning. En forretning, der kan have kunderne og medarbejderne i fokus i alt, hvad man planlægger, siger og gør. Dertil kommer, at Sparekassen Vendsyssel er et veldrevet pengeinstitut. Et pengeinstitut, der er gennemsyret af en god kultur og gode værdier. Jeg kender sparekassen godt igennem mit tidligere job som partnerdirektør i Totalkredit”, siger Bent Jensen og fortsætter:

”Jeg har besluttet mig for, at jeg vil bruge mit arbejdsliv sammen med mennesker, som jeg har det godt sammen med, og som jeg har tillid til. Sådan har jeg det med direktionen (Vagn og Jan) og de øvrige medarbejdere, jeg kender i Sparekassen Vendsyssel. Et godt eksempel på tilliden var, da vi blev enige om vilkårene for samarbejdet, så foregik det med et afsluttende håndtryk. Det vigtigste var, at vi blev enige om mål og retning, og så kan kontrakten jo altid blive udformet. Det har vi så siden fået på plads”, slutter Bent Jensen.

Skriv en kommentar......