d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Mit liv i regnbuen – mød Silas Holst

9. oktober 2018 - kl.0:02 - af:

Silas Holst kopier

På torsdag kommer Silas Holst til Sæby – og du kan endnu nå at få fingrene i en billet!

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Hjerteforeningen i Sæby, hvor engagerede folk har peget på Silas Holt som en relevant foredragsholder med noget på hjerte.

Mobning har fyldt meget for Silas og hans personlige foredrag tager derfor afsæt i egne oplevelser med mobning. Et emne, der desværre stadigvæk er meget aktuelt for mange børn og unge. Mobning i form af verbale udgydelser og udelukkelse fra fællesskabet. Silas fortæller i foredraget, hvordan han selv kom igennem mobningen.

Silas Holst er især kendt som danser og skuespiller, men også som den ene far i en regnbuefamilie, der foruden Silas består af hans tidligere ægtemand Johannes Nymark, veninden Louise Mahnkopf, fællesbarnet Maggie My og familiehunden Batman. Den måde at leve som familie er utraditionel, men giver stor mening i Silas´ liv. Silas sætter regnbuefamilien som familiekonstellation ind i en bredere samtidskontekst, og i relation til danske samfundsnormer kontra resten af verden.

Book din billet lige her www.fof-vendsyssel.dk

Skriv en kommentar......