d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Yderligere 300 adresser i Sæby får adgang til fiberbredbånd

8. oktober 2018 - kl.0:06 - af:

Fiber_600x250

Nu får endnu flere indbyggere i Sæby mulighed for at få fiberbredbånd. Det lokale energiselskab har nemlig besluttet sig for at udbygge fibernettet i området, så op mod 300 nye adresser i det vestlige Sæby nu også får adgang til den lynhurtige fiberteknologi.

I dag er der allerede udrullet fibernet i store dele af Sæby, og nu er turen kommet til den vestlige del af byen, nærmere bestemt området omkring Peder Munks Vej, Sofie Brahes vej og Elisabeth Billes Vej.

– Vi er rigtig glade for at kunne annoncere, at vi inden længe vil kunne tilbyde fiberbredbånd til yderligere 300 adresser i Sæby. Der er ingen tvivl om, at efterspørgslen fra de lokale beboere har været høj, og faktisk kan man allerede bestille fiber fra i dag, hvis man bor i området, fortæller markedskonsulent Palle Skarby fra Eniig.

Nyheden om mere fiber til Sæby kommer efter Nord Energis annoncering af, at de åbner fibernettet i samarbejde med Eniig.

– Aftalen om åbningen af nettet betyder, at kunderne på sigt vil få flere valgmuligheder, når de skal vælge TV- og internetudbyder. Og det gør det bare endnu mere attraktivt at være fiberkunde, fordi man ud over fremtidssikret internet også får mulighed for at vælge en løsning, der giver mening for ens behov, fortæller Palle Skarby.

Etableringen af fibernettet påbegyndes i slutningen af oktober, og hos Eniig forventer man at have de første kunder koblet på omkring jul i år.

Den teknologiske udvikling sker med en hastighed, som gør det svært at forudse, hvilket behov der er bare 10 år ud i fremtiden. I de 13 år Eniig har arbejdet med fiber, er hastighederne mere end 200-doblet, og fiberteknologien har ikke begrænsninger i forhold til at møde fremtidens behov for hastighed og kapacitet.

Mød Eniig i Sæby
Du kan møde Eniig i Sæby ved Meny/Aldi ved Stygge Krumpens Vej 2:

–  Onsdag den 10. oktober

–  Onsdag den 17. oktober

–  Onsdag den 24. oktober

Alle dage mellem 12-17.30

Skriv en kommentar......