d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nyt løb ser dagens lys i Dybvad

8. oktober 2018 - kl.9:16 - af:

Løb_Dybvad

Søndag den 28. oktober bliver der for første gang mulighed for at deltage i ”Dybvad Tunnelløb”, som afholdes til fordel for en god sag – nemlig Dybvad Byudvikling.

Ruten tager deltagerne på en spændende tur rundt i lokalområdet: Med udgangspunkt i Dybvads naturperle, Søparken, løbes der ad stier, fortove, haver, gårdspladser og veje igennem byen, under tunneller og over broer (der er flere end man lige aner), lidt ud på landet og tilbage til Søparken. Ruten går sågar igennem bygninger på Dybvad Skoleafdeling og via et par andre landemærker, der kun kan opleves dén ene dag.

Der er fire distancer på løbsdagen; nemlig halvmarathon, 10 km, 3,9 km samt et børneløb (med deltagere fra 0-8 år), og der er både medaljeoverrækkelse og uddeling af præmier efter løbet. Her kan der i øvrigt også købes suppe, pølser, kaffe/the, øl/vand m.v. ved Søparkhuset.

Dagens program starter kl. 9.15 med indtjekning og udlevering af startnumre. Kl. 9.50 er der åbningstale ved Frederikshavn Kommunes borgmester, Birgit S. Hansen – og mellem kl. 10.00 og 10.30 sættes løberne så i gang på de forskellige distancer.

Undervejs vil der være depot i Søparken samt i Havens Møllegaard, som passeres på 10 km og halvmarathon ruterne. På disse distancer er der desuden tidtagning med chip – dermed kan den længste tur tælle med i ”Klub 100” for de mest entusiastiske løbere fra hele landsdelen.

Initiativet til løbet er taget af en arrangørgruppe bestående af Klaus Nielsen, Anders Skovsgaard og Helle Brinkmann, der håber på mange deltagere fra oplandet samt stor opbakning fra byens borgere, idet overskuddet fra dagen som nævnt går ubeskåret til Dybvads nye byfond. Arrangørerne opfordrer således alle til at tage med på den spændende tur rundt i Dybvad og mød steder, som man ikke har set før.

Altså: Løb eller gå – tæl tunneller og broer – hyg dig – ikke mindst: GØR DET FOR EN GOD SAG!

Information om priser, tilmelding m.v. kan findes på www.dybvadby.dk hvor der i øvrigt også kan læses mere om netop Dybvad Byudvikling.

Skriv en kommentar......