d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Byens tidligere diskotek forvandles til depotrum

8. oktober 2018 - kl.6:11 - af:

Depotrum_600x250

Mange kender til udfordringen med for lidt plads. Uanset hvor mange m2 man har til rådighed, så bliver der på et tidspunkt pladsmangel.

Det har store firmaer som Boxit og andre haft øje for allerede for mange år siden – og hvilken succes! I Sæby har der ikke været mange valgmuligheder, hvis man manglede et rum for en kortere eller længere periode. Men det bliver der nu for alvor lavet om på. På adressen Pindborggade 18, der tidligere husede diskotek Down Town, arbejdes der i disse dage på færdiggørelsen af første etape i bestræbelserne på at skabe ikke mindre end 19 depotrum til opbevaring af stort og småt. De enkelte rum er fra 6 m2 til 9 m2 og er bygget på en måde, så der er mulighed for at få ting gennem døren, der har palle størrelse i bredden.

”Vi har lavet det sådan, for at imødekomme eventuelle erhvervsdrivende eller andre, der måtte have noget på paller. De kan nu køre det direkte ind i det lejede rum uden udfordring”, fortæller indehaver Henrik Christensen og fortsætter: ”Lokalet har nu stået hen siden 2012, hvor jeg valgte at lukke ned for diskoteket, hvilket jeg jo faktisk syntes var en skam. Længe er overvejelserne gået på, hvad der skulle puttes i de 300 m2, både festlokale og depotrum har været øverst på listen over ønsker, og nu er beslutningen taget, City-depot Sæby er en realitet”.

Når det står helt færdigt, vil det være muligt at køre ind med trailer fra gavlen og læsse af, ligesom der vil være både løftevogn, sækkevogn og rullebord til hjælp for lejerne. Lokalet bliver både med alarm og overvågning, så folk roligt kan overlade deres effekter i vores varetægt.

”Allerede nu er de første rum udlejet, og en del har henvendt sig, så jeg tror det var det rigtige valg”, slutter Henrik, inden han igen slæber materialer ind på adressen til de næste rum.

Rummene koster fra 600 kr pr. måned alt efter størrelse, og der er også mulighed for opbevaring af motorcykler for vinteren til en pris af 200 kr pr. måned.

Omkring forsikring er der heller ikke noget problem, her skal man blot underrette sit forsikringsselskab om, at man har ting i depot, så dækker indbosforsikringen i tilfælde af uheld.

Følg allerede nu City-depot Sæby på Facebook https://www.facebook.com/search/top/?q=city-depot%20s%C3%A6by

 

 

Skriv en kommentar......